Рентген органів грудної клітини в Одесі

Рентген (рентгенограма) органів грудної клітини це неінвазивний безболісний Візуалізаційний метод діагностики, який проводиться за допомогою рентген-апарату. Дане обстеження допомагає обстежити серце, легені, бронхи, а також грудну клітку. Зробити рентген органів грудної клітини можна у державній або приватній клініці (в останній вартість процедури буде вище).

Показання до проведення рентгена органів грудної клітини

Направлення на рентген органів грудної клітини може дати лікар травматолог, кардіолог, терапевт, пульмонолог, невропатолог та інші профільні фахівці. Приводом для направлення на дану процедуру є:

• біль в області серця;
  • задишка;
  • аритмія;
  • труднощі з диханням;
  • кашель;
  • травма;
  • слабкість;
  • підвищення температури;
  • підозра на онкологію та ін.

Що означають результати рентгенограми?

Під час рентгена органів грудної клітини отримують чорно-білі зображення, на яких переглядають структури досліджуваної зони. Так, найсвітліші ділянки знімка - кістки, світло-сіра область легені, серце і бронхи. За отриманими знімками рентгенолог робить опис (займає приблизно годину-дві), які далі передає лікарю пацієнта.

Нормальними вважаються результати, якщо:

• структура тканин не ушкоджена;
  • органи і кістки мають правильну анатомічну форму;
  • відсутні ознаки чужорідних тіл або новоутворень.
  • Патологічними вважаються результати, де:
  • тверді тканини пошкоджені;
  • порушена цілісність м'яких тканин;
  • є ознаки запальних процесів;
  • судинний малюнок легенів не відповідає анатомічній нормі;
  • є ознаки скупчення рідини навколо серця або в легких;
  • виявлені сторонні предмети або новоутворення.

Порада DOC.ua: під час процедури потрібен певний час залишатися нерухомим. Тому якщо ви нервуєте або відчуваєте тремор, прийміть заспокійливе.

Діагностичний центр

Медичний центр «ОН Клінік Одеса» на вул. Мала Арнаутська надає можливість пройти діагностичні дослідження на сучасному та сертифікованому обладнанні

• пн - пт : 9:00 - 20:00

вул. Олексія Вадатурського, 61Г

Хаджибейський,

+38 (073) 635-51-28
від 650 грн
  • Рентгенографія органів грудної клітини (оглядова) (денна)
    650 грн
  • Рентгенографія органів грудної клітини (оглядова) (ургентно)
    850 грн

• пн - пт : 8:00 - 19:00
  • сб : 8:00 - 17:00
  • нд : 8:00 - 14:00

вул. Корольова, 33Б

від 620 грн
    620 грн
  • Рентгенографія органів грудної клітини (ОГК) (цифрова флюорографія)
    800 грн
  • Wi-Fi зона

Клініка Медея – це мережа приватних поліклінік, яка налічує 3 підрозділи у різних районах міста та понад 50 фахівців різного профілю. Наша компанія існує вже 25 років. Ми надаємо повний спектр медичних поліклінічних послуг як на платній основі, так і безкоштовно, за державними програмами – починаючи від лабораторної, інструментальної діагностики та закінчуючи проведенням хірургічних операцій одного дня. Також ми співпрацюємо з великою кількістю страхових компаній, таких як ВУСО, ІНГО, ARX, Уніка та інші

• пн - пт : 8:00 - 18:00
  • сб : 9:00 - 16:00
  • нд : вихідний

Вул. Велика Арнаутська, 100

Приморський,

870 грн
  • Рентгенографія органів грудної клітини 24х30, 30х40, 1 пр., 1 зн. (діти до 10 років)
    870 грн
  • Рентгенографія органів грудної клітини 35х35, 30х40, 1 пр., 1 зн. (діти від 10 років та дорослі)
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

Дитяче відділення "ОН Клінік Одеса" є мережею медичних центрів, що відповідає міжнародним стандартам. Ми пропонуємо високу якість лікування та профілактику дитячих захворювань, а наші лікарі уважно відносяться до кожного маленького пацієнта! У дитячому відділенні працюють лікарі наступних спеціальностей: травматологія, педіатрія, отоларингологія, гінекологія, дерматологія, УЗД, офтальмологія, хірургія, вакцинація та ортопедія, рентгенологія.

• пн - пт : 9:00 - 19:00
  • сб : 9:00 - 17:00
  • нд : 9:00 - 14:00

вул. Корольова, 33Б

від 580 грн
    580 грн
  • Рентгенографія органів грудної клітини (ОГК) (цифрова флюорографія)
    700 грн

• пн - пт : 8:00 - 21:00