Рентген нижніх кінцівок (ніг) — це метод дослідження кістково-м'язової системи при травмах, запаленнях і спадкових хворобах кісток і суглобів, а також при онкології кісток. Його відносять до високоінформативних методів діагностики. Рентгенографія допомагає у діагностиці ревматоїдного артриту і для виявлення придбаних і вроджених змін у нижніх кінцівках.
У нинішній час за допомогою сучасних технологій, лікарі можуть проводити рентген певної ділянки або ж на всю протяжність ніг. Також можна проводити функціональні проби у стоячому положенні, тобто по всій довжині з навантаженням. Ця діагностика потрібна в призначенні операцій з ортопедії, при оцінюванні осьових спотворень у таких напрямках, як: травматологія, ортопедія, неврологія.
Знімки передають на сервер для того, щоб лікар міг оцінити нинішній стан пацієнта. Якщо у пацієнта з'явиться бажання, то дані можуть роздрукувати.
Сервіс записи DOC.ua піклуватися про здоров'я своїх пацієнтів, тому ви з легкістю можете провести запис у будь-яку клініку, а також запитати думку професіоналів з багаторічним стажем роботи.
Медичний центр «ОН Клінік Одеса» на вул. Мала Арнаутська надає можливість пройти діагностичні дослідження на сучасному та сертифікованому обладнанні
вул. Мала Арнаутська, 56
Приморський,
Клініка Медея – це мережа приватних поліклінік, яка налічує 3 підрозділи у різних районах міста та понад 50 фахівців різного профілю. Наша компанія існує вже 25 років. Ми надаємо повний спектр медичних поліклінічних послуг як на платній основі, так і безкоштовно, за державними програмами – починаючи від лабораторної, інструментальної діагностики та закінчуючи проведенням хірургічних операцій одного дня. Також ми співпрацюємо з великою кількістю страхових компаній, таких як ВУСО, ІНГО, ARX, Уніка та інші
Вул. Велика Арнаутська, 100
Приморський,
Дитяче відділення "ОН Клінік Одеса" є мережею медичних центрів, що відповідає міжнародним стандартам. Ми пропонуємо високу якість лікування та профілактику дитячих захворювань, а наші лікарі уважно відносяться до кожного маленького пацієнта! У дитячому відділенні працюють лікарі наступних спеціальностей: травматологія, педіатрія, отоларингологія, гінекологія, дерматологія, УЗД, офтальмологія, хірургія, вакцинація та ортопедія, рентгенологія.
вул. Корольова, 33Б
Київський,