OMD-clinic
- Паркінг,
- Генератор в клініці,
- Оплата карткою,
Приватний медичний центр OMD-clinic пропонує повний спектр діагностичних процедур з подальшим лікуванням , в тому числі онкології. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
OMD-clinic – багатопрофільний медичний центр, який включає поліклініку, цілодобовий стаціонар, лабораторію.
Виконується весь спектр хірургічних втручань.
Сучасні європейські протоколи хіміотерапії.
Ми зібрали найкращу команду досвідчених лікарів, які мають змогу працювати на сучасному обладнанні.
Електронейроміографія в OMD clinic: сучасна діагностика нервової системи
OMD clinic пропонує новий високоточний метод функціональної діагностики – електронейроміографію (ЕНМГ). Ця процедура дозволяє детально оцінити стан нервів і м’язів, виявити порушення в роботі нервової системи та допомогти лікарю встановити точний діагноз.
Що таке електронейроміографія?
ЕНМГ – це інноваційний діагностичний метод, який аналізує електричну активність м’язів і нервів. Він є незамінним у виявленні таких станів, як:
- полінейропатія,
- радикулопатія,
- міастенія та інші неврологічні захворювання.
Дослідження проводиться швидко, безпечно та з мінімальним дискомфортом для пацієнта.
Коли потрібна електронейроміографія?
Звернутися за діагностикою варто, якщо у вас є такі симптоми:
- Біль, слабкість або оніміння в кінцівках – ці симптоми можуть свідчити про порушення в периферичній нервовій системі.
- М’язові спазми чи судоми – часті скорочення м’язів можуть бути ознакою неврологічних розладів.
- Підозра на полінейропатію, радикулопатію чи міастенію – ЕНМГ допоможе підтвердити або спростувати діагноз.
Не варто ігнорувати ці сигнали, адже своєчасна діагностика – ключ до ефективного лікування.
Чому обирають OMD clinic?
- Сучасне обладнання, що гарантує точність результатів.
- Професійна команда лікарів із багаторічним досвідом.
- Індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
У нашій клініці діагностику проводить Ірина Бакуменко. Ірина Камеліївна має понад 15 років досвіду роботи у сфері неврології та нейрофізіології. Завдяки постійному професійному розвитку вона володіє найсучаснішими методами діагностики, що дозволяють виявляти складні патології нервової системи.
Основні напрямки діяльності:
- Проведення електронейроміографії (ЕНМГ) верхніх і нижніх кінцівок, а також обличчя.
- Виконання голкової електроміографії (ЕМГ) – одного з найточніших методів оцінки функціонального стану м’язів.
- Здійснення ритмічної стимуляції для діагностики нервово-м’язових захворювань.
- Розробка індивідуальних схем лікування неврологічних патологій.
Не відкладайте турботу про своє здоров’я! Обирайте якісну діагностику в OMD clinic та будьте впевнені у своєму майбутньому.
OMD clinic – турбота про ваше здоров’я починається тут!
Перевірені відгуки про ДЦ
Дуже все сподобалося у цій клініці. Візит пройшов чудово.
Хорошая клиника, на диагностике доктор все расспросил, визитом в клинику осталась довольна
Дуже добре все було у цій клініці. Клініка дуже комфортна, зручна, дуже приємно було перебувати.
Сподобалася клініка. Все було добре. У клініці чисто, зручно та красиво. Дівчата на рецепції дуже привітні та уважні, все доступно пояснили та все підказали.
Сподобалася клініка. Досить нормально все пройшло.