Експрес-діагностика організму потрібна кожній людині, яка дбає про своє здоров'я. Адже всім відомо, що захворювання і патології можуть протікати і починатися приховано, без будь-яких відчутних симптомів. Щоб виявити можливу початкову стадію розвитку хвороби, а також попередити наступ інших важливо періодично обстежувати свій організм.
Обстеження організму знадобиться в першу чергу людям зі шкідливими звичками - тим, хто багато курить, вживає алкоголь, переїдає, веде малорухливий спосіб життя. Все це дуже сильно збільшує ризик появи небезпечних захворювань, тому таким людям потрібно бути особливо уважним до свого здоров'я і проходити регулярне медичне обстеження.
Про те, що необхідна експрес-діагностика може свідчити підвищена стомлюваність організму, апатія, часті або різкі зміни настрою, головні болі.
Найчастіше діагностика займає за часом всього лише 1 день, що істотно заощаджує час. Дата підбирається в залежності від побажань пацієнта, а всі процедури проходять комфортно для нього і в індивідуальному порядку. Людині виділяється фахівець, який допоможе вирішити всі виникаючі в ході діагностики питання.
Кожен медичний центр або клініка пропонує свої програми з діагностики, які вміщують різні послуги. Як правило, метою дослідження є об'єктивна оцінка загального стану систем і органів людини.
Майже всі програми включають в себе послуги УЗД, основні біохімічні та клінічні аналізи з їх подальшою розшифровкою, а також консультації кваліфікованих вузькоспеціалізованих лікарів. Часто програми по експрес-діагностиці поділяють на жіночі, чоловічі та дитячі.
Вартість і якість експрес-діагностики відповідає статусу і апаратному оснащенню установи, де проводиться. Сервіс DOC.UA дозволяє отримати дані про діагностичні центри в Києві і інших міст України, в яких надають таку послугу.
Діагностичний центр клініки «Біомед» проводить дослідження захворювань, які важко діагностувати традиційними клінічними методами. Використовуючи сучасні інформаційні технології та новітні інтелектуальні системи, спеціалісти клініки забезпечують високу ефективність, безпечність, відсутність побічних дій усім проведеним дослідженням.
вул. Драгана, 4 б
Сихівський,
У діагностичному центрі першої приватної спеціалізованої дитячої поліклініки міста Львів «Веселка» надаються діагностичні послуги на високоякісному обладнанні по ультразвуковій діагностиці. В центрі працюють висококласні лікарі різних спеціальностей, які нададуть свої послуги якісно, швидко та максимально комфортно у межах однієї клініки
пр. Червоної Калини, 68
пр. Чорновола, 43а
Шевченківський,
В діагностичному центрі львівської дитячої спеціалізованої поліклініки «Веселка» надають діагностичні послуги, зокрема УЗ-діагностику, ЕХО-кардіографію, фолікулометрію і нейросонографію сердця. Всі обстеження проводять на високоякісному обладнанні. З приладами працюють висококласні спеціалісти. В діагностичному центрі створено атмосферу, в якій діти почуваються спокійно, а батьки — комфортно
вул. Щирецька, 36 (поблизу СК Олімп)
Залізничний,
Перша приватна спеціалізована дитяча поліклініка ВЕСЕЛКА® відкрилась 22 лютого 2015 року у Львові. З цього дня розпочалась історія розвитку мережі медичних центрів під веселковим крилом пташки Зорени – оберегом усіх ВЕСЕЛОК. Батьки довіряють нам найцінніше – здоров’я дітей. Ми цінуємо цю довіру. Щодня допомагаємо дітям бути здоровими. Виконуємо свої обов’язки якісно й швидко. У кожному конкретному випадку обираємо найменш травматичні та найбільш ефективні методи лікування. У роботі ми керуємось принципами виключно доказової медицини. Пропагуємо профілактичні заходи та здоровий спосіб життя. Ми беремо на себе соціальну відповідальність, надаючи знижки на медичні послуги незахищеним верствам населення: дітям з особливими потребами, дітям-сиротам, дітям учасників АТО та багатодітним сім’ям.
вул Професора Ковалика, 1а
Шевченківський,
Мережа медичних центрів ВЕСЕЛКА® працює з 2015 року. Ми переконані, що здоров’я країни починається зі здоров’я сім’ї. Наша місія – щаслива та здорова сім’я, де дбають про здоров’я з перших кроків та вважають лікаря своїм товаришем.
Львів, вул. Широка, 68 а
Залізничний,
Медичний центр «Ехокор» пропонує пацієнтам сучасну діагностику функціонального стану нервової, м’язової та серцево-судинної систем за допомогою якісного та сертифікованого обладнання, під пильним наглядом кваліфікованих лікарів функціональної діагностики, неврологів, кардіологів та сомнологів. Так, лише у МЦ «Ехокор» пацієнти із Західної України мають змогу пройти нічну та добову електроенцефалографію, що є головним інструментом у діагностиці апное, розладів сну та інших неврологічних порушень
вул. Угорська, 17
Сихівський,
CenterUP - це місце, де цінують час і комфортне перебування пацієнта! Медичний центрі UP об’єднав у собі медичних спеціалістів з великим досвідом роботи, які працюють на новітній експертній медичній апаратурі і телемедичних пристроях.
вулиця Шевченка, 62
вул. акад. Сахарова, 44/65
Франківський,
Біомед — мережа медичних центрів, де поєднуються сучасні технології та щира турбота про пацієнтів. Наші центри створені, щоб надавати вам якісну допомогу та комфортні умови обслуговування. У кожному з відділень ви знайдете досвідчених лікарів, які завжди готові підтримати вас на шляху до здорового і повноцінного життя. Завітайте до Біомед — ми завжди поруч, коли вам потрібна медична підтримка.
вул. Коциловського, 32
Личаківський,