«Neuro-CardioLab»

Діагностичний центр

Медичний центр спеціалізується на нейрофізіологічній діагностиці використовуючи найсучасніші методи діагностики захворювань нервової системи. У центрі проводиться вивчення судин людського організму методом дуплексного сканування на апаратурі преміум експертного класу. В центрі проводять діагностику захворювань серця і ультразвукову діагностику. ще

• Пн-Пт: 9:00-18:00
  • Сб: 11:00-16:00
  • Вс: выходной

Фонтанська дорога, 58. На карті

Приморський

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Neuro-CardioLab — це інноваційний та комплексний підхід до лікування!

Основне завдання центру: швидко і якісно надати необхідні послуги, без черг, довгих зборів аналізів і інших складнощів.

Переваги медичного центру

• Якісний сервіс
  • Високоекспертне обладнання
  • Економія часу, так як всі обстеження можна пройти в одному кабінеті
  • Сучасні методики лікування
  • Лікарі вищої категорії з досвідом роботи більше 10 років

В основу роботи центру Neuro-CardioLab закладені найсучасніші, прогресивні і передові технології в діагностиці та лікуванні захворювань. Лікарі клініки не тільки з досить великим досвідом, а фахівці, які продовжують навчатися провідним, інноваційним методикам, щоб пацієнти отримували найякісніше лікування.

Залишилися задоволені візитом у цю клініку. Візит пройшов доволі швидко, все було якісно. Нам дуже все сподобалося у цій клініці.

Наталія, 10.04.2025

Эхо провели быстро и качественно, приняли вовремя. Все прошло на высоте

Петро, 03.04.2025

Дуже дякую сервісу, мені дуже допомогли, я задоволена проведенням обстеження, все мені сподобалося!

Вєра, 02.04.2025

Проходили діагностику у цій клініці  Нічний ЕЕГ-відеомоніторинг, приїхали у цю клініку з іншого міста. Добиралися майже чотири години, перед діагностикою не давала дитині спати. В результаті не було у клініці місця де переночувати для мене, як матері. Банально навіть не було умивальника почистити зуби. Я все розумію, але діагностика коштує недешево, можна зробити якісь нормальні умови для тих людей, які немісцеві. Для нас це було дуже важко, враховуючи що потім була також довга дорога назад і могло у дорозі всяке статися, від втоми. Також дитина проходила діагностику не дорослому ліжку, впала з нього, який тоді  хороший результат може показати ця діагностика.

Наталія, 10.03.2025

Все на вищому рівні, оцінюю обслуговування на максимальний бал, дякую.

Дмитро, 06.03.2025
Дивитися всі відгуки
Центри поблизу

вул. Академіка Воробйова, 5 Г.