«Neuro-CardioLab»
Медичний центр спеціалізується на нейрофізіологічній діагностиці використовуючи найсучасніші методи діагностики захворювань нервової системи. У центрі проводиться вивчення судин людського організму методом дуплексного сканування на апаратурі преміум експертного класу. В центрі проводять діагностику захворювань серця і ультразвукову діагностику. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Neuro-CardioLab — це інноваційний та комплексний підхід до лікування!
Основне завдання центру: швидко і якісно надати необхідні послуги, без черг, довгих зборів аналізів і інших складнощів.
Переваги медичного центру
- Якісний сервіс
- Високоекспертне обладнання
- Економія часу, так як всі обстеження можна пройти в одному кабінеті
- Сучасні методики лікування
- Лікарі вищої категорії з досвідом роботи більше 10 років
В основу роботи центру Neuro-CardioLab закладені найсучасніші, прогресивні і передові технології в діагностиці та лікуванні захворювань. Лікарі клініки не тільки з досить великим досвідом, а фахівці, які продовжують навчатися провідним, інноваційним методикам, щоб пацієнти отримували найякісніше лікування.
Перевірені відгуки про ДЦ
Залишилися задоволені візитом у цю клініку. Візит пройшов доволі швидко, все було якісно. Нам дуже все сподобалося у цій клініці.
Эхо провели быстро и качественно, приняли вовремя. Все прошло на высоте
Дуже дякую сервісу, мені дуже допомогли, я задоволена проведенням обстеження, все мені сподобалося!
Проходили діагностику у цій клініці Нічний ЕЕГ-відеомоніторинг, приїхали у цю клініку з іншого міста. Добиралися майже чотири години, перед діагностикою не давала дитині спати. В результаті не було у клініці місця де переночувати для мене, як матері. Банально навіть не було умивальника почистити зуби. Я все розумію, але діагностика коштує недешево, можна зробити якісь нормальні умови для тих людей, які немісцеві. Для нас це було дуже важко, враховуючи що потім була також довга дорога назад і могло у дорозі всяке статися, від втоми. Також дитина проходила діагностику не дорослому ліжку, впала з нього, який тоді хороший результат може показати ця діагностика.
Все на вищому рівні, оцінюю обслуговування на максимальний бал, дякую.