Відгуки про діагностичний центр Шпиталь Шептицького
- Оплата карткою,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Робив в клініці УЗД, висновок дали, дуже ввічливо, все було на висоті. Якщо буде необхідно, буду в клініку звертатися
Все було чітко, уважно. В клініку прийшла заздалегідь, в клініці чисто, комфортно, приємна зона для очікування. На прийом запросили вчасно і далі дуже уважно зі мною працювали всі, хто був залучений до процедури. Лікар і персонал були уважні, чемні. В лабораторії теж було все чітко, безболісно, все було дуже комфортно. Мені дуже сподобалась клініка
В клініці була перший раз, дуже сподобалась
Доброзичливий персонал, апаратура та сама клініка виглядають належно, до того ж й ціни не дуже кусаються.
У клініці не вперше і, як завжди, без черг, персонал відмінний. Лікар, який проводив УЗД, все докладно описав. Візитом до клініки залишилася задоволена. Рекомендую.
Відсутні бахіли. Довго очікувала висновок лікаря. Загалом все добре
Мені дуже сподобалося. Приємна лікарка, все мені гарно пояснила та обслужила мене. Я їй дуже вдячна!
Клініка дуже сподобалась, Дуже уважний персонал, ввічливі.
Все було на висоті. Рентген робили протягом 15 хвилин, знімки були на руках одразу. Заключення отримала в цей ж день. Рекомендую!
Был сегодня 22.01.2021 на приеме 14:00 на УЗД. УЗД коленного сустава, так как имеется резкая боль в правом коленном суставе. Врач водил туда-сюда прибором, так и не смог определить проблему. Зря потраченное время. Потом пошел в другую клинику, и там показало растяжение связок правого коленного сустава. Например в других клиниках как "ультрамед" там все хорошо определяют.
Швидко, якісно, зрозуміло, чисто та людей небагато в клініці!
Очень хорошие специалисты и приятные в общении.
Дуже комфортно там знаходитись та приємне обслуговування. Мені все сподобалось
Робив в клініці діагностику. Не сподобалось, що висновок діагностики видається лише на диску.
Все дуже якісно зроблено і гарне відношення відвідувачів.
Я багато чув, але ні разу не був. Це вперше. Мені сподобалося відношення персоналу, персонально лікаря, який мене обстежував. І я буду думати, якщо борони Боже, щось станеться зі мною, чи моїми знайомими, то буду рекомендувати!
Дуже чисто, акуратно, привітний персонал.
Рентген замість 30 хв зайняв 1.5 год, 20 хв з яких довелось чекати на вулиці (через зауваження сьогодні багато людей і 40 хв — за результатом. Рентгенолог при прийомі була абсолютно непривітна, з дивними негативними зауваженнями щодо моєї проблеми, скерування і минулих досліджень (про які ніхто раніше не зауважив, що їх треба взяти). Хоч в результаті того витраченого часу і енергії я отримав результат, все ж мій хірург піддав сумніву висновки. Підсумок — 2 зірки з 5 за вартість, комфортні умови для очікування (яке може бути дуже тривалим) і привітність частини персоналу.
Дуже комфортно, сучасний ремонт та привітний персонал
Мене дуже гарно, дуже толково прийняли. Я б сказав, на найвищому рівні, прекрасно. В мене до лікаря немає зовсім ніяких претензій. Я дуже їй вдячний. І вдячний клініці, за те що вони мають таких лікарів.
Я очікувала більше часу. Але рентгенолог цілком все якісно та бистро зробила. Залишилась задоволеною.
Зручно добиратися, дуже чисто, комфортно та ввічливий персонал.
Хороший сервіс обслуговування. Лікар УЗІ спеціаліст хороший. зробив якісно УЗІ та все детально пояснив. Я залишилась задоволеною
Я в дикому захваті, обслужили на найвищому рівні.
Прийняли навіть раніше. Все швидко і якісно.