Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр Шептицкого
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Все сподобалося у клініці, було комфортно.
Все добре уважний персонал не було черг , чисто , швидко
Вже не вперше лікуюся саме у цій клініці, мені тут дуже все подобається. І цього разу все було гаразд. Дякую.
Лікар УЗД дуже кваліфікований фахівець, професійно прийняв та дав корисні поради. Все пройшло чудово
Насправді все дуже сподобалося у цій клініці. Візит дійсно відбувся вчасно, все було по черзі, не довелося сидіти й довго чекати, тому все було нормально. Дякую.
Все було комфортно, але я довше чекала свою процедуру ніж має бути і затрималась також на довше, тому що чекала вердикт лікаря.
Візит пройшов доволі вчасно, все дійсно було добре. Нам провели два обстеження максимально швидко та якісно. Насправді все дуже сподобалося у цій клініці.
Візит пройшов добре, все тут дуже сподобалося.
Все зручно, очікування було чудове, фахівці дуже ввічливі і професійно виконують свою роботу. Рекомендую
В клініку зверталась на гастроскопію. Мені все дуже сподобалося, все на найвищому рівні, гарне обслуговування, відношення до пацієнтів. Клініку рекомендую своїм знайомим, я вражена, все було дуже гарно
Дуже все сподобалося у цій клініці. Візит пройшов дійсно добре.
Все дуже сподобалося у даній клініці. Дійсно тут гарний сервіс, дівчата на рецепції дуже уважні та професійні у своїй роботі. Насправді візит пройшов дуже добре.
У клініці мені дуже все сподобалося, ставлення до пацієнтів у цій клініці хороше.
В клініці обслуговування добре, все швидко зробили. Претензій немає.
Візит пройшов добре, дякую, ми задоволені.
Мене все влаштувало в клініці, я задоволена, дякую.
Записувалась в дану клініку на електрокардіограму. Візит відбувся, я дуже задоволена, все пройшло дуже добре, все чудово. Гарна клініка та гарний персонал. Дякую.
Лікар УЗД-фахівець гарно мене обслужила, все мені пояснила та зробила якісно УЗД. Дякую
Діагностику зробили добре, все в порядку, дякую.
Дуже добре все було у цій клініці. Мене дуже порадувало те що я змогла швидко записатися у цю клініку і сама діагностика пройшла швидко та якісно. Все супер, дякую.
Виконував деякі види діагностики. Все пройшло дуже добре. Спеціаліст все детально дослідив, все дуже зрозуміло вказав в заключенні, я вже був з результатами у свого лікаря, він все зрозумів і назначив мені лікування. Дякую.
Все пройшло на вищому рівні, в залі очікування пару хвилин почекав, прийшов лікар та покликав на обстеження, дані відправили на вайбер. Все пройшло чудово
Сподобалося обслуговування, мене зустріли, провели, надали всю необхідну інформацію, я задоволена візитом, дякую.
В клініці мене все влаштувало, звертатимуся в разі потреби, дякую.
Все було супер у клініці, візит пройшов швидко. Дякуємо.