Диагностический центр

• сб : 9:00 - 18:00
  • вс : 9:00 - 15:00

ул. Озаркевича, 4

Галицкий,

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Мені все сподобалося на візиті у клініку.

Михайло, 06.05.26

Рекомендую лікаря Котоній Н.С. як висококваліфікованого спеціаліста та приємну людину.

Світлана, 01.05.26

В клініку зверталася на спірографію. Все було супер.  Лікар мені сподобалася, ввічливий, хороший спеціаліст

Марія, 25.04.26

Було на візиті добре відношення .Лікар уважний . Все було гарно

Тетяна, 10.04.26

Обслуговування у цій клініці було добрим. Візит пройшов максимально швидко та зручно.

Олена, 03.04.26

У клініці цій всі дуже привітні, лікарі тут хороші спеціалісти. Було максимально все комфортно, все дуже сподобалося.

Ярослав, 18.03.26

Гарна клініка, прекрасно тут пройшов візит. Дякую.

Іванна, 21.02.26

Зверталась в клініку на обстеження ЕКГ. Персонал привітний, уважний, прийом відбувся вчасно. Лікар діагностики душевна, приємна людина. В майбутньому буду звертатись саме в цю клініку, здивувала ціна, нижча чим в інших клініка, також мені дуже зручно по локації

Уляна, 16.02.26

Я виконувала в цій клініці ехокардіографію, діагностика пройшла дуже добре, я залишилась дуже задоволена, виконали все досить швидко та якісно, дякую клініці та лікарям.

Галина, 06.02.26

Візит у клініку пройшов добре. Лікар, який проводив діагностику, все розповів за результатами обстежень.

Лілія, 29.01.26
Центры поблизости