Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре Госпиталь имени Митрополита Андрея Шептицкого

Диагностический центр
  • Пн-Пт: 8:00-18:00
  • Сб-Вс: 9:00-14:00

ул. Озаркевича, 4. На карте

Галицький

Кол-во отзывов

158
Рекомендации

155

3

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Мені дуже сподобалося. Приємна лікарка, все мені гарно пояснила та обслужила мене. Я їй дуже вдячна! 

Ольга, 08.06.2021

Клініка дуже сподобалась, Дуже уважний персонал, ввічливі.

Зоя, 02.04.2021

Все було на висоті. Рентген робили протягом 15 хвилин, знімки були на руках одразу. Заключення отримала в цей ж день. Рекомендую!

Ирина, 23.02.2021

Был сегодня 22.01.2021 на приеме 14:00 на УЗД. УЗД коленного сустава, так как имеется резкая боль в правом коленном суставе. Врач водил туда-сюда прибором, так и не смог определить проблему. Зря потраченное время. Потом пошел в другую клинику, и там показало растяжение связок правого коленного сустава. Например в других клиниках как "ультрамед" там все хорошо определяют.

Евгений Кахцазов, 22.01.2021

Швидко, якісно, зрозуміло, чисто та людей небагато в клініці!

Лілія, 23.11.2020

Очень хорошие специалисты и приятные в общении.

Інеса, 08.10.2020

Дуже комфортно там знаходитись та приємне обслуговування. Мені все сподобалось

Юлия, 29.09.2020

Робив в клініці діагностику. Не сподобалось, що висновок діагностики видається лише на диску.

Олег, 07.08.2020

Все дуже якісно зроблено і гарне відношення відвідувачів.

Лілія, 31.07.2020

Я багато чув, але ні разу не був. Це вперше. Мені сподобалося відношення персоналу, персонально лікаря, який мене обстежував. І я буду думати, якщо борони Боже, щось станеться зі мною, чи моїми знайомими, то буду рекомендувати!

Юрій, 17.07.2020

Дуже чисто, акуратно, привітний персонал.

Тетяна, 12.06.2020

Рентген замість 30 хв зайняв 1.5 год, 20 хв з яких довелось чекати на вулиці (через зауваження сьогодні багато людей і 40 хв — за результатом. Рентгенолог при прийомі була абсолютно непривітна, з дивними негативними зауваженнями щодо моєї проблеми, скерування і минулих досліджень (про які ніхто раніше не зауважив, що їх треба взяти). Хоч в результаті того витраченого часу і енергії я отримав результат, все ж мій хірург піддав сумніву висновки. Підсумок — 2 зірки з 5 за вартість, комфортні умови для очікування (яке може бути дуже тривалим) і привітність частини персоналу.

Микола, 05.06.2020

Дуже комфортно, сучасний ремонт та привітний персонал

Володимир, 25.05.2020

Мене дуже гарно, дуже толково прийняли. Я б сказав, на найвищому рівні, прекрасно. В мене до лікаря немає зовсім ніяких претензій. Я дуже їй вдячний. І вдячний клініці, за те що вони мають таких лікарів.

Георгій, 14.05.2020

Я очікувала більше часу. Але рентгенолог цілком все якісно та бистро зробила. Залишилась задоволеною.

Надія, 28.02.2020

Зручно добиратися, дуже чисто, комфортно та ввічливий персонал.

Софія, 31.01.2020

Хороший сервіс обслуговування. Лікар УЗІ спеціаліст хороший. зробив якісно УЗІ та все детально пояснив. Я залишилась задоволеною

Наталя, 28.01.2020

Я в дикому захваті, обслужили на найвищому рівні.

Анатолій, 27.01.2020

Прийняли навіть раніше. Все швидко і якісно.

Надія, 30.12.2019

Мені сподобалося. Гарно, чисто, привітно.

Максим, 10.12.2019

Діагностика відбулася вчасно. Медичний персонал уважний, коректно спілкуються. Нарікати немає на що.

Богдана, 22.11.2019

Сподобалось, що на яку годину записався на ту і прийняли. Тобто не було черги.

Роман, 15.11.2019

Все було по плану. Не доводилось чекати в черзі, мене швидко прийняли, коли у мене виникло питання мені відразу відповіли на запитання.

Тетяна, 28.10.2019
Центры поблизости

ул. Городоцкая, 81. На карте

Сихівський

4.8

ул. Драгана, 4Б. На карте

Сихівський

ул. К. Левицкого, 43а/2. На карте

Личаківський

4.8