МЦ «ВВ Клініка» (VV Clinic)
- Оплата карткою,
МЦ «ВВ Клініка» (VV Clinic) пропонує широкий спектр діагностичних послуг за допомогою ультразвукового устаткування. До послуг клієнтів УЗД травної системи, серцево-судинної системи, репродуктивних органів, молочних залоз і ін. Також в клініці можна пройти УЗД вагітних ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
МЦ «ВВ Клініка» (VV Clinic) надає послуги ультразвукової діагностики на сучасному обладнанні. УЗД діагностика найбільш простий і інформативний спосіб візуалізації органів людини, що не має протипоказань. Метод УЗД абсолютно безпечний, що дозволяє проводити його кілька разів, простежуючи динаміку лікування захворювань.
За допомогою УЗД в МЦ «ВВ Клініка» (VV Clinic) можна провести діагностику:
- органів шлунково-кишкового тракту;
- щитовидної залози;
- органів сечостатевої системи;
- лімфатичної системи;
- серця і серцево-судинної системи;
- молочних залоз;
- головного мозку у дітей (нейросонографія);
- УЗД під час вагітності.
УЗД допомагає вимірювати параметри внутрішніх органів, виявляти новоутворення та чужорідні тіла. За допомогою УЗД під час вагітності можна оцінити розвиток плоду і його можливі патології.
Перевірені відгуки про ДЦ
Клініка мені дуже сподобалася. Медперсонал у клініці чудовий, досить оперативно та якісно все зробили. Візит пройшов просто прекрасно.
Клініка нам дуже сподобалася, візит пройшов чудово.
Візитом не задоволена! Нікому не рекомендую дану клініку, лікарі некомпетентні, результати УЗД по факту були зовсім іншими, лікар неправильно поставив діагноз, в результаті чого мій син потрапив до лікарні з загостренням.
Мені все сподобалося, персонал, лікарі, я задоволена, дякую.
В клініці мене все влаштувало, не маю зауважень, дякую.