Медичний центр Верум
- Паркінг,
- Генератор в клініці,
- Оплата карткою,
Медичний центр Верум орієнтований на вирішення питань жіночого здоров'я. Висококваліфіковані акушери-гінекологи центру є фахівцями з багаторічним досвідом роботи, експертами міжнародного і національного рівня. У медичному центрі «ВЕРУМ» ви можете звернутися і до фахівців інших спеціальностей, які також працюють в темі жіночого здоров'я. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Основна спеціалізація медичного центру Верум - це гінекологія і акушерство, відповідно і діагностичні послуги центру пов'язані саме з цим напрямом в медицині. Лабораторна та інструментальна діагностика проводиться на експертному рівні фахівцями з багаторічним досвідом роботи для жінок в різні періоди її життя. Центр співпрацює і з європейськими медичними клініками і залучає міжнародних експертів за бажанням пацієнта.
Переваги діагностичного відділення медичного центру Verum (Верум)
Чому варто вибрати саме медичний центр Verum (Верум):
- мультидисциплінарний командний підхід;
- високі етичні стандарти роботи;
- високотехнологічне обладнання;
- активна співпраця з європейськими медичними клініками і експертами;
- медицина stress free - діагностика і лікування без стресу.
В центрі не просто надають медичну допомогу високого класу, але і супроводжують жінку в усі періоди життя, створюють атмосферу безпеки, довіри і комфорту.
Оснащення медичного центру Verum (Верум)
Устаткування діагностичних кабінетів центру Verum:
- флагманський апарат для ультразвукової діагностики в гінекології, репродуктології та перинатології Voluson E8 BT15 виробництва Австрії (General Electric);
- сучасне ендоскопічне обладнання для малоінвазивних хірургічних втручань виробництва Німеччини (Karl Schtorz).
У медичному центрі Verum (Верум) проводять такі обстеження:
- фолікулометрія;
- УЗД органів черевної порожнини;
- УЗД молочних залоз;
- УЗД нирок;
- УЗД щитовидної залози;
- УЗД сечового міхура;
- УЗД м'яких тканин і лімфатичних вузлів;
- УЗД органів малого тазу;
- судин шиї і голови;
- судин нижніх кінцівок.
Додаткові переваги медичного центру Верум:
- працюють без вихідних з 8.00 до 20.00
- зручне розташування: поруч зі стації метро «Деміївська», є зручний під'їзд на автомобілі;
- наявність аптечного пункту.
Перевірені відгуки про ДЦ
Клініка просто супер, чудові лікарі, прекрасний та чуйний медперсонал. Клініка дійсно мені сподобалася, зразу записалася ще на повторні візити до лікарів у дану клініку.
Все пройшло дуже добре, мені дуже сподобалося, кваліфіковано, дуже швидко і без ніяких нарікань, я задоволена візитом в клініку
Дуже все сподобалося у цій клініці. Дійсно сервіс обслуговування на найвищому рівні було, лікарі у клініці просто чудові фахівці, медперсонал ввічливий та уважний до пацієнтів.
Все нормально пройшло. мене влаштувало проведення УЗД. Дякую.
Мені дуже сподобалося обслуговування, все на високому рівні, дякую.