Діагностичний центр

• пн - пт : 9:00 - 19:00
  • сб : 9:00 - 18:00
  • нд : вихідний

пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121

Святошинський, м.Академмістечко м.Житомирська м.Святошин м.Нивки

Записатись

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

В клініку звертались на обстеження дуплексне сканування артерій нижніх кінцівок. В клініці приємний персонал, лікар діагностики професіонал своєї справи, швидко і чітко все зробив. Ми цілком задоволені прийомом

Людмила, 22.01.26

Все пройшло чудово, дякую.

Катерина, 16.08.25

Дуже приємно та комфортно було у клініці. Лікар, який проводив діагностику суперовий спеціаліст, все пройшло досить добре. Я залишилася задоволена візитом в цю клініку.

Ксенія, 24.01.25

Загалом візит пройшов нормально, комфорт у клініці непоганий. Але залишилися питання по обстеженню. Дану діагностику, яку ми виконували, саме ця діагностика потребує більш детального обстеження, на жаль цього нам не зробили в даній клініці. Цим фактом ми залишилися вкрай незадоволені.

Олена, 15.01.25

Клініка дуже сподобалася. Все було добре в цій клініці.

Олександр, 20.11.24

Коли ми прийшли на діагностику у цю клініку, чітко було вказано що цю діагностику нам зроблять. По факту виявилося що в цій клініці її не роблять, у клініці були здивовані що саме потрібно робити цю діагностику, сказали добре спробуємо Вам її зробити. Спробувати вони спробували, але провели її дуже погано. Виявилося у цій клініці нема потрібного УЗД спеціаліста. Ціна за медичну послугу була суттєво більшою ніж ми очікували - це теж не дуже сподобалося. В результаті, діагностика пройшла, але як такого результату ми не отримали від цієї діагностики.

Людмила, 27.07.24

Прекрасна, чудова клініка. Персонал у клініці дуже уважний та ввічливий. Ця клініка дуже мені сподобалася.

Лариса, 24.07.24

В клініці все чудово, лікар діагностики дуже гарний, уважний, все зрозуміло розповів і пояснив, ми дуже задоволені. Клініка гарна, без зауважень

Марія, 21.06.24

Все дуже сподобалося, дуже все компактно у цій клініці. Пройшло все вчасно, не прийшлося чекати, все було чітко по запису. Залишилася задоволена цією клінікою.

Марина, 08.06.24

Мене влаштувало проведення діагностики, дякую.

Анна, 06.06.24
Центри поблизу