Діагностичний центр

Спеціалізований маммологічний центр, крім клінічних послуг, надає повний спектр діагностичних досліджень в мамології. УЗ-дослідження, скринінги, біопсія та ін. Процедури проводять фахівці, які володіють розшифровкою даних діагностики. Клієнтки центру можуть пройти консультацію та діагностику за направленням лікаря, також приймаються пацієнтки інших клінік

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 9:00 - 16:00
  • нд : вихідний

пр-т Валерія Лобановського, 17

Солом'янський, м.Голосіївська м.Деміївська м.Вокзальна м.Васильківська м.Палац Україна м.Олімпійська

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Мені сподобалося, що все оперативно. В клініці швидке обслуговування.

Оксана, 12.05.26

Після візиту залишилися лише позитивні враження. Лікар уважний, усе детально пояснила і відповіла на всі запитання. Процедура УЗД пройшла комфортно та без стресу. Дуже приємне ставлення до пацієнта і професійний підхід. Рекомендую!

Анна , 23.03.26

У клініці зустріли мене привітно досить. Гарно та нормально розмовляли зі мною. Лікар, який проводив діагностику доступно все розказав, добре доволі проконсультував.

Олена, 28.02.26

Все було добре та якісно. Мені все сподобалось на діагностиці

Наталія, 15.11.25

В медичному центрі чисто та акуратно, приємний персонал. Лікар який проводив Мамографію дуже кваліфікований, все було зроблено все що я планувала. Всім залишилась задоволена.

Ганна, 25.06.25

У клініці все дуже сподобалося, все дійсно було на найвищому рівні.

Оксана, 23.06.25

Залишилася задоволена усім в цій клініці. Все дуже сподобалося. Дякую.

Ксенія, 19.06.25

Дуже все сподобалося у цій клініці. Дякую.

Світлана, 19.05.25

Все сподобалось кваліфіковано пояснили все зробили ніяких нарікань нема

Валентина, 19.05.25

Виконувала в цій клініці діагностику. Все дуже сподобалось мені, все пройшло добре, дуже гарні та ввічливі співробітники, діагностика пройшла чудово, дуже дякую.

Тетяна, 13.05.25
Центри поблизу