Медичний центр "Ваш кардіолог"

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Ваш кардіолог — крафтова медична клініка, що робить акцент на якості та тривалості консультацій, досвіді лікарів, якості сервісу, невимушеній та затишній атмосфері. Досвід лікарів 20+. Тривалість першої консультації - година. Кардіолог, невролог, гастроентеролог, ендокринолог, всі види обстежень. Ми приділяємо багато уваги профілактиці, поперередженню хвороб. Для нас важлива турбота про клієнтів. Пакети "Турбота про себе" та "Турбота про батьків" — це прояв любові до себе та найдорожчих людей. ще

• Пн-Пт: 9:00-18:00
  • Сб: выходной
  • Вс: выходной

вул. Борщагівська, 139/141. На карті

Солом'янський , м.Шулявська, м.Політехнічний інститут

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Медичний центр створений в 2020 році лікарем кардіологом, яка працювала в Олександрівській лікарні 18 років, в інфарктнгму відділенні. Консультації кардіолога, невролога, ендокринолог та гастроентеролога. Всі лікарі мають досвід роботи за спеціальністю більше 20 років.

В центрі можна пройти всі види обстежень. Ехокардіографія, доплер судин шиї та голови, всі види УЗД, холтери дротові та бездротові, моніторинг тиску добовий, електроенцефалограма.

Можна скористатися ракетними послугами “ Турбота про себе” та “ Турбота про батьків”, що включають обстеження та спостереження протягом 6 місяців або 1 року.

Професійний рівень лікарів дає можливість вирішити проблеми будь якої складності. Значну увагу надамо профілактиці захворювань, в тому числі інфарктів та інсультів.

В клініку звертався на моніторинг ЕКГ по Холтеру, візит пройшов добре. Клініка маленька, охайна, зауважень до персоналу не було

Михайло, 29.09.2025

Обслуговування хороше молодці дівчата на п'ять балів

Наталія, 22.09.2025
Дивитися всі відгуки