Відгуки про діагностичний центр Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Чернігівській
- Генератор в клініці,
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Швидко, якісно, комфортно. Візитом у клініку залишився задоволеним.
Робив аудіометрію, дуже сподобався підхід лікаря.
Все было отлично, все хорошо сделали, очень замечательный персонал, хорошие доктора и медсестры, в клинике чисто, все идеально. Я очень довольна, спасибо большое
Все пройшло добре, комфортно. Умовами та проведенням діаностики задоволений, за потреби-звертатимуся. Візитом задоволений, дякую.
Зустріли на вході, зафіксували візит, навіть за можливості лікар нас прийняв раніше, та й взагалі усе пройшло оперативно. Обслуговування було якісне, клієнтоорієнтоване й лікарі й персоналу, який проводив реєстрацію.
Дуже задоволена залишилась обслуговуванням в клініці. Рекомендую
Візитом у клініку залишилась дуже задоволена – мене зустрів привітний та професійний персонал. Отримала усе, на що розраховувала Звертатимуся до них ще. Клініку рекомендую.
Я залишилась візитом у клініку дуже задоволена - чистенько, затишно, ввічливий і професійний персонал. Буду звертатись у клініку ще й усім рекомендуватиму.