Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Чернігівській

• Генератор в клініці,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Чернігівській — це сучасний медичний центр, який надає діагностичні дослідження для дорослих і дітей. Фахівці центру проводять такі дослідження, як: біопсія, УЗД-діагностика; функціональна діагностика та інше ще

• Пн-Вс: 7:30-21:00

просп. Леоніда Каденюка, 17-В. На карті

Дніпровський , м.Чернігівська

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Клініка Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Чернігівській це діагностичний центр, у якому надають можливість пройти дослідження внутрішніх органів на сертифікованому обладнанні нового покоління.

Послуги

В Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Чернігівській можуть надати такі діагностичні дослідження, як:

• біопсія;
  • електрокардіографія;
  • доплерографія;
  • УЗД-діагностика;
  • УЗД-діагностика у зв'язку з вагітністю;
  • кольпоскопія.

В клініці працюють дуже приємні та чемні лікарі. Рекомендую

Володимир, 15.02.2025

Сучасна, комфортна, класна клініка. Візит нормально пройшов.

Віталій, 22.01.2025

Все добре, я задоволений обслуговуванням, зауважень не маю. Дякую.

Володимир, 22.01.2025

Все було дуже добре, мені сподобалося все, від початку як я прийшла. Персонал дуже уважний, одразу звернули увагу що я погано себе почувала, одразу запропонували воду,  чай і допомогу, провели мене до лікаря, лікар гарно мене обслужив. Дуже хороше обслуговування, я дуже задоволена клінікою, мені дуже допомогли. Клініку буду рекомендувати!

Лілія, 20.01.2025

Візит пройшов зі затримкою по часу. Тобто довелося очікувати. Також результат обслідування не був готовий вчасно. У нас було кілька діагностик, можна було якось більш ретельніше це все скоригувати. Дуже не сподобалося що консультація у лікаря, який проводив діагностику, тривала всього п'ятнадцять хвилин, а мала тривати тридцять хвилин. На наступний раз, я тепер кілька разів подумаю чи потрібно звертатися у цю клініку ще раз. Не можу сказати, що я залишилася задоволена візитом в дану клініку.

Юлія, 29.12.2024
Дивитися всі відгуки