Діагностичний центр

Центр «Просто» надає можливість відвідати не тільки консультації кваліфікованих фахівців, а й пройти діагностичні дослідження. У клініці доступна така діагностика, як: МРТ, УЗД-діагностика, ехокардіографія

• пн - сб : 8:00 - 20:00
  • нд : 10:00 - 18:00

вул. Закревського 61\2

Деснянський, м.Чернігівська м.Лісова

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Все добре пройшло, дякую.

Олександр, 16.07.25

Все було добре. Мені сподобалось гарно все зробили на відмінно

Світлана, 12.07.25

Мені все дуже сподобалось, я виконувала діагностику УЗД, мені дуже сподобалась лікарка, дуже приємна, ввічлива, взагалі я задоволена клінікою, все пройшло просто чудово. Дуже дякую.

Вікторія, 05.07.25

Обращалась в клинику на денситометрию. Диагностику провели быстро и оперативно, доктор комментировала свои действия во время проведения диагностики, заключение выдали быстро. Понравилось как работает клиника

Тетяна, 05.07.25

Лікар кваліфікований візит пройшов дуже добре мені сподобалося

Оксана, 03.07.25

Я залишилась дуже задоволена візитом, виконувала денситометрію, спеціаліст, що проводив діагностику дуже приємний, привітний, все дуже детально розказав і показав. Дякую.

Олеся, 02.07.25

Залишився усім задоволений, візит пройшов нормально. Дякую.

Олександр, 01.07.25

Ми були в цій клініці перший раз, зауважень в нас немає, нас дуже гарно прийняли, виконали діагностику навіть раніше зазначеного часу, можемо поставити п'ять балів. Дякуємо.

Тетяна, 24.06.25

Гарно мене прийняли у цій клініці, візит пройшов добре. Результати обстеження були надані зразу.

Оксана, 23.06.25

Все було ідеально, дякую.

Лідія, 20.06.25
Центри поблизу