- Пн-Сб: 8:00-20:00
- Вс: 10:00-18:00
вул. Закревського 61\2. На карті
Деснянський , м.Чернігівська, м.Лісова
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Дуже сподобалося, що у цей медичний центр можна спокійно записатися, а також якісно пройти діагностику - денситометрію. В порівнянні з іншими медичними центрами тут було все на високому рівні.
Клініка дуже сподобалася. Добре пройшов візит у даній клініці, все повністю влаштувало.
Діагностику провели добре, жодних звуважень, дякую.
Все сподобалось, все було на відмінно. Зробили діагностику навіть раніше, ніж був записаний. Клініку рекомендую. Прийняли дуже добре, ставлення персоналу до пацієнтів чудове.
В кілініці все чудово, я задоволений, дякую.
Дуже все сподобалось. Все швидко, комфортно, якісно. Результати довго не чекала. Дуже сподобався лікар, все детально розпитав. Персонал дуже гарно підготовлений і кожен знає свою роботу.
Клініка знаходиться в зручному місцеположенні, в середині тепло та швидко мене прийняли. Рекомендую
Я дуже дякую, всі молодці, лікар-діагност все розповів, все показав, розжував, все зрозуміло, пояснив причини, мені дуже сподобалося обслуговування, дуже дякую!
Хороша, комфортна, нормальна клініка. Візит пройшов чудово, дуже все сподобалося в цій клініці.
Лікар, який проводив денситометрію, дуже ввічливий, уважний. Хороша клініка, виглядає симпатично, з ремонтом. Візитом в клініку задоволена
Хороша клініка, візит пройшов досить добре.
Дуже гарні співробітники які проводили діагностику, всі ввічливі, гарна нова апаратура, візит пройшов професійно. Все було добре, я всім задоволена, після короткого очікування я отримала результат.
Робила тут УЗД, все дуже добре пройшло, чудовий лікар, все сподобалось мені.
Клініка дуже сподобалася. Візит пройшов в доволі нормальній атмосфері, все було чудово.
Персонал клініки дуже людяний, в наш нелегкий час це головне. Дуже уважно поставилися, в усьому допомогли, все підказали та розказали. Все було ввічливо, добре і людяно. Гарне обслуговування і персонал дуже гарний!
Доволі хороша клініка. Візит наш пройшов нормально, все було добре.
Хороша клініка, візит пройшов чудово. Все було добре.
Дуже добре пройшов візит у цю клініку. Діагностика відбулася доволі швидко, якісно та оперативно. Гарні лікарі у цій клініці, сама атмосфера перебування надзвичайно приємна та затишна.
Клініка дуже сподобалася, все було доволі зручно та приємно. Медпрацівники у цій клініці дуже привітні, ввічливі та уважні. Насправді дуже комфортно себе відчуваєш у даній клініці.
У клініці було максимально комфортно та приємно перебувати. Медперсонал та лікарі у клініці дуже ввічливі, люб'язні та уважні. Загалом діагностика пройшла доволі швидко та якісно, мене все повністю влаштувало.
Я задоволена обслуговуванням, дякую, все добре.
Все дуже сподобалось, було все швидко та дуже гарно.
Я дуже задоволена, мені все сподобалось. Сподобався сам центр, я тут була вперше, сподобався персонал, приємний, сподобався лікар, який проводив процедуру. Все на найвищому рівні.
Доволі зручна та комфортна клініка. Все пройшло напрочуд просто та швидко. Загалом ця клініка дуже сподобалася.
Хороша, комфортна клініка. Лікар який проводив діагностику, насправді дуже хороший, уважний, професійний спеціаліст. Все доступно розказав, чітко все пояснив, виконав свою роботу на відмінно. Загалом мені ця клініка дуже сподобалася.