Відгуки про діагностичний центр Медичний центр «Просто»

Діагностичний центр
  • Пн-Сб: 8:00-20:00
  • Вс: 10:00-18:00

вул. Закревського 61\2. На карті

Деснянський , м.Чернігівська, м.Лісова

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

В клініці все було класно, крім того, що в документах мені зробили помилку, написали неправильно моє ім'я. Помилку помітила пізно, в документах виправлення робити не можна, тепер доведеться другий раз йти в клініку за новою довідкою, це дуже незручно

Інна, 11.10.2023

В клініці не працював апарат, довго лежав на тому апараті та чекав поки його перевантажували. Висновок діагностики дали, дані висновку англійською мовою, я не зрозумів що там написано, ніхто нічого в клініці не пояснив, дали папірець і все

Олександр, 04.10.2023

Я вважаю що лікар який проводив  Денситометрія всього тіла не повинен питати пацієнта яка вага, а краще зважувати людей похилого віку на місці, тому що точної ваги не знали, будуть не правдивий опис результату.

Раїса, 23.09.2023

Все пройшло швидко, якісно та комфортно, до того ж і фінансова сторона приваблива.

Анатолій, 26.07.2023

Візитом залишилася дуже задоволена, весь персонал на своєму місці, кваліфікований, чуйний, ввічливий. Знають всю послідовність дій. Одним словом, після відвідування клініки, туди хочеться (якщо виникне потреба) повернуться.

Любов, 03.07.2023

Швидко, якісно, комфортно. Усім дуже дякую.

Інна, 26.06.2023

Клиника мне очень понравилась, проходила обследование. Персонал очень вежливый, профессиональный. Если будет необходимо, обязательно буду обращаться еще в эту клинику

Оксана, 26.06.2023

Візитом у клініку залишився дуже задоволеним – мене зустрів привітний та професійний персонал. Фахівець, що проводив мені діагностику, був досвідченим. Обов'язково за потреби звертатимусь ще. Рекомендую.

Юрій, 14.06.2023
Центри поблизу