Медичний центр «Омега-Київ» на Малишко
«Омега-Київ» - багатопрофільний медичний центр, який відповідає найвищим світовим стандартам надання медичної допомоги. Установа працює з 2003 року, і весь цей час досвідчені лікарі допомагають людям відновлювати здоров'я і не поступатися хвороб жодну з можливостей, які дає життя здоровій людині. Медичний центр «Омега-Київ» розташований в зручному районі Києва ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Медичний персонал «Омега-Київ» - це лікарі вищої категорії, кандидати медичних наук, більшість з яких мають спеціалізацію по суміжних напрямках. Це дозволяє не тільки точно встановити діагноз, а й розробити найкращу тактику лікування для відновлення пацієнта в найкоротші терміни.
Переваги медичного центру «Омега-Київ»
- безпеку лікування і проведених процедур
- точність поставлених діагнозів;
- наявність власної клініко-діагностичної лабораторії;
- тільки необхідні для кожного конкретного випадку діагностичні та лікувальні призначення;
- політика повної конфіденційності.
- можливість підключення лікарів різних спеціальностей на будь-якому з етапів лікування пацієнта;
- багатопрофільність і комплексний підхід;
- комфорт і зручність пропонованих послуг
- запис на прийом до фахівця будь-яким зручним для пацієнта способом (за допомогою call-центру, або через систему on-line записи на сайті);
- складання індивідуального графіка відвідування;
- зручне розташування відділень нашого центру по Києву.
- можливість проведення комплексного лікування на базі одного медичного закладу;
- власний стаціонар з одномісними палатами;
- уважний і компетентний персонал центру;
- робота відділень центру без вихідних
- Прогресивність методик лікування
В установі можна отримати наступні послуги:
- консультації фахівців (гінеколога, уролога, кардіолога, терапевта, ендокринолога, невропатолога, вертебролога);
- експертна діагностика (магнітно-резонансна томографія, комп'ютерна томографія, ультразвукова діагностика);
- стаціонар (оперативна гінекологія і урологія: естетична гінекологія, хірургічна лапароскопія та ін.);
- ведення вагітності (стаціонар для вагітних, контроль розвитку плода, УЗД, генетичні дослідження, лабораторні аналізи).
В арсеналі Медичного центру «Омега-Київ» - найсучасніші технології, що використовуються в медицині, сучасна лікувальна і діагностична апаратура нового покоління. Багато апарати використовуються в нашій країні вперше, їх виробляють найкращі країни-виробники медтехніки: Данія, Німеччина, Британія, Японія і Чехія.
Медичний центр «Омега-Київ» співпрацює з провідними медичними організаціями міста та реалізує програми підвищення кваліфікації медичного персоналу.
Перевірені відгуки про ДЦ
Робила МРТ колінного суглобу в цій клініці. Діагностика пройшла на найвищому рівні, все дуже добре. Я завжди, коли щось в мене трапляється, звертаюсь саме в Омегу.
В клініці мені обслуговування сподобалося, я задоволений, все добре. Дякую.
Лікар,який робив діагностику, дуже тямущий. Велика йому подяка. Також дуже гарне обслуговування.
Дуже не зручно приходять результати діагностики.
Дуже привітний та уважний персонал в цій клініці. В самій клініці досить зручно, чисто та комфортно.