М-плюс на вул. Шовковичній
М-плюс - це діагностичний центр, де працюють фахівці вищої категорії. МРТ пацієнти проходять на апараті 15 Тл (закритого типу). Результати досліджень, проведені на устаткуванні М-плюс є точними та достовірними. ще
- Пн-Вс: 8:00-22:00
вул. Шовковична, 39/1. На карті
Печерський , м.Палац Спорту, м.Площа Українських Героїв
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Діагностичний центр М-плюс сформований на базі Олександрівської клінічної лікарні, де щодня фахівці центру стикаються з важкими та цікавими клінічними випадками.
Фахівці діагностичного центру М-плюс – це лікарі вищої категорії з великим досвідом роботи, справжні ентузіасти своєї справи. Постійна участь у радіологічних конференціях та на конференціях з ультразвукової діагностики дає можливість спеціалістам центру «Медгарант» впроваджувати нові методи діагностики.
Обладнання центру М-плюс на Шовковичній
Усі обстеження в ДЦ М-плюс здійснюються на передовому устаткуванні від японського гіганта медичної апаратури – Hitachi Medical Sistems. Так, у центрі встановлено МРТ-апарат 1,5 Тл (закритого типу). Таким чином, під час досліджень пацієнти почуваються набагато комфортніше.
Зачекати на результати обстеження пацієнти можуть на зручних диванах, дивлячись телевізор або читаючи журнали. Результати обстеження готуються протягом години після обстеження.
Перевірені відгуки про ДЦ
Я візитом дуже задоволена, все просто пройшло чудово. Дуже гарний сервіс, підхід, уважність лікарів. Дякую.
Проведенням діагностики задоволена, дякую.
Непогана клініка. Візит пройшов добре. Трішки складно було знайти саму клініку, незручне місце. Але нам в усьому допомогли розібратися, персонал у клініці чудовий.
Все добре було, діагностику провели , я задоволена, дякую.
Персонал уважний та ввічливий. Розглянули мою проблему і назначили лікування.