Відгуки про діагностичний центр Клініка вихідного дня (Доросле відділення)
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Пн-Вс: 8:00-20:00
б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-л (3 поверх). На карті
Святошинський , м.Житомирська, м.Святошин
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Сподобались й лікар УЗД, й клініка, взагалі, залишилась усім задоволеною.
Добре прийняли, зробили УЗД, жодних претензій не маю, навпаки, залишився задоволеним.
Тим як зробили УЗД, залишились задоволені, але розташування відділень трохи не зрозуміле, прийшлось пошукати потрібне.
Гарна клініка та персонал, дуже сподобалося дякую.
У клініці комфортно, світло, гарно. Лікарі привітні. Все добре пройшло.Дякую.
Сподобалась клініка. Комфортно, зручно у клініці. Все чудово пройшло.
Комфортна клініка та кваліфікований персонал, я задоволена, дякую.
Лікар молодець, вес пояснив, на всі питання відповів, надав рекомендації, не маю жодних нарікань, тільки гарні враження. Дякую!
Візитом до клініки залишилась задоволеною - немає черг та лікар що робив УЗД дуже гарний.
Все гаразд. Я вже не вперше у цій клініці, нормально все пройшло.
Візитом до клініки залишилась задоволеною.
Сподобалася клініка. У клініці організовано все швидко.
Не вперше уже в цій клініці. Все нормально пройшло.
Лікар, на мою думку, надавав багато не потрібної інформації, а загалом все пройшло добре, клініка комфортна.
Роботу лікаря УЗД спеціаліста оцінюю на 100 балів, в клініці приємні дівчата на ресепшен, дуже привітні, все пояснили, все сподобалось
Найвища оцінка, комфортно і гарний сервіс .
Все сподобалось в загальному у клініці. Все пройшло добре. Дякую.
Все пройшло добре, комфортно. Умовами, відношенням персоналу та проведенням діагностики задоволений.
Клініка сподобалась, все чистенько, приємний персонал
Дуже задоволений лікарем, що проводив мені УЗД, він прекрасно все зробив, красно дякую йому.
Була невеличка затримка, до того ж коли робили таку діагностику мойому чоловікові, то лікар надав більше інформації, ніж лікар, що проводив діагностику мені. Не отримала відповіді на запитання - написала на папірці, та й усе.
Гарно зустріли, провели діагностику, залишився задоволеним.
Все сподобалась, й сервіс, й повага та досвід лікаря, що робив мені УЗД.
Хороша клініка, візит до них мені сподобався. Швидко, якісно, комфортно. Лікар, що проводив мені УЗД був досвідченим, та надав роз'яснення.
Усе пройшло на найвищому рівні - оперативно, якісно, професійний персонал. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.