Дніпролаб на Оболоні
В Оболонській філії діагностичного центру «Дніпролаба» проводять ультразвукові дослідження, а також дуплексне сканування на сучасній апаратурі від компанії «Esaote» ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
У відділенні за адресою пр-т В. Івасюка, 27 ( в минулому проспект Героїв Сталінграда, 27) проводять дуплексне сканування, пренатальну діагностику на всіх термінах вагітності та ультразвукове дослідження жіночих статевих органів. А також можна отримати консультацію лікаря на такі види послуг:
- лікаря акушера-гінеколога;
- Комплексне ведення вагітності;
З пренатальної діагностики
- комплекс допологової діагностики плода з метою виявлення різноманітних патологій ще на стадії розвитку всередині утроби матері.
Серед послуг пренатальної діагностики:
- УЗД у І, ІІ, ІІІ триместрах;
З ультразвукової діагностики - методики неінвазивного (не порушуючи цілісних покривів) обстеження, вдаючись до використання ультразвукових хвиль. Дані дослідження проводяться за допомогою абдомінального датчика (який не проникає в організм) та транвагінального / ректального (при якому дослідження проводиться безпосередньо в організмі).
Перевірені відгуки про ДЦ
Визитом остался доволен, приветливый, пунктуальный персонал. Диагностику сделали быстро и хорошо.
Понравился доктор, который делал мне УЗИ. Доктор был внимательный ко мне. Доктор профессионал. В клинике чисто.
Все пройшло навіть краще, ніж я очікувала. Прийшла на прийом УЗД скоріше ніж потрібно майже на годину і мене буквально через 5 хв прийняли. Задоволена діагностикою, персонал приємний.
Хорошее отношение УЗИ-специалиста к своим пациентам.
Я очень довольна осталась и доктором и обслуживанием, все хорошо!