Alpha Medical (Альфа Медікал) у Києві

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Сучасний багатопрофільний медичний центр, який надає високоякісні медичні послуги. Висококваліфіковані лікарі, сучасне обладнання та технології. Медичний центр надає широкий спектр послуг діагностики та лікування. Актуальні та доступні ціни ще

• Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб-Вс: 9:00-16:00

Микільсько-слобідська 4в. На карті

Дніпровський , м.Лівобережна

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Мережа медичних центрів Alpha Medical – сучасні медичні заклади, відомі своєю високою репутацією у галузі медичних послуг. Мають сучасне медичне обладнання та команду висококваліфікованих фахівців. У клініках надаються послуги з діагностики, лікування та реабілітації пацієнтів у різних медичних спеціальностях, включаючи урологію, гінекологію, неврологію, дерматологію та інші. Alpha Medical дотримується високих стандартів якості та забезпечує турботу про здоров'я своїх пацієнтів.

Все дуже сподобалося у клініці. Візит пройшов швидко та зрозуміло, чітко по часу. Не довелося очікувати, дійсно хороша клініка.

Оксана, 10.06.2025

Я недовольна приемом, записывалась в клинику на УЗИ. На приеме доктор УЗИ специалист не спросила по какой причине я пришла, изначально не выяснила проблему, я стала все сама рассказывать. Диагностику доктор делала молча, ничего не комментировала, распечатала заключение и все. Прием не понравился

Яна, 25.04.2025

Лікар яка проводила УЗД дуже ретельно подивилася, УЗД було проведено уважно та якісно. Мені все сподобалося.

Юлія, 24.04.2025

Я задоволена обслуговуванням, все сподобалося в клініці, дякую.

Наталія, 29.01.2025

Очень подробно рассказывала по каждому органу, помимо того что в заключении всё описано, ещё она всё подробно объяснила что, где и как, в каком состоянии - хорошо, средне и так далее. Были рекомендации некоторые по части диеты. Ну и в принципе уютно там, хорошо.

Павло, 15.05.2024
Дивитися всі відгуки