Медичний центр «ОН Клінік Харків» на Леваді

Діагностичний центр

ОН Клінік в Харкові зібрав всіх кваліфікованих лікарів в одному місці, щоб у кожного пацієнта була можливість пройти комплексне дослідження свого організму за короткий термін — 1-2 дня. Лікарі клініки ведуть прийом за попереднім записом. У медичному центрі можна випробувати всі можливості сучасної медицини як маленьким пацієнтам, так і дорослим ще

• Пн-Пт: 8:30-18:00
  • Сб: 8:30-17:00
  • Нд: 8:30-14:00

вул. Молочна, 48. На карті

Основ’янський , м.Левада

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Багатопрофільна клініка «ОН Клінік Харків» спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань за допомогою ефективних сучасних методик. Клініка оснащена новим обладнанням і високоякісними матеріалами, а персонал клініки укомплектований кращими фахівцями різних медичних напрямків.

Лікарі центру регулярно підвищують рівень своєї кваліфікації на тематичних курсах і семінарах, відвідують різні медичні конференції, тому завжди в курсі найактуальніших методів лікування.

У медичному центрі «ОН Клінік Харків» (м. Левада) представлені такі спеціалізації:

• урологія;
  • лікування варикозу лазером;
  • УЗД;
  • медичний Check-Up;
  • аналізи.

NEW !! У медичному центрі доступна послуга Лікування геморою лазарем.

У медичному центрі МЦ "ОН Клінік Левада" можно пройти "Check Up діагностику після захворювання COVID-19".

Також в «ОН Клінік Харків» (м. Левада) у пацієнта є можливість зробити УЗД і здати аналізи.

Обслуговуванням задоволена, все добре, планую записуватися на інші послуги, дякую.

Владислава, 11.01.2025

Робила в цій клініці УЗД діагностику. Мені дуже сподобалось, все набагато краще ніж в державних клініках, дуже приємні та ввічливі дівчата тут працюють, буду продовжувати звертатись.

Оксана, 10.01.2025

Клініка дуже нам сподобалася, все було добре.

Мілена, 10.01.2025

Все чудово, задоволений обслуговуванням, дякую.

Сергій, 07.01.2025

Клініка дуже хороша, лікарі та медперсонал привітні та ввічливі. Візит досить дорбе пройшов в даній клініці.

Наталія, 02.01.2025
Дивитися всі відгуки