Киев
Врач онлайн
Здоровая семья, поликлиника

Отзывы о клинике Здоровая семья, поликлиника

Поликлиника
1509отзывов
add_box Акушерство Андрология Венерология Гастроэнтерология Гепатология Гинекология ... еще
Парковка Оплата карточкой
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 18:00 access_time_filled вс : выходной
ул. Круглоуниверситетская, 3-5на карте
Печерский м.Театральная м.Крещатик м.Дворец Спорта
Рейтинг клиники рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Обратитесь ли вы снова в клинику?
Да Нет
Все добре пройшло.
Анонімно 25 Ноябрь 2023
Пройшло все нормально.
Анонімно 25 Ноябрь 2023
Не дуже сподобалось у клініці. Всі старші лікарі - молодих нема. Обладнання вже застаріле. Комфорт нульовий, немає шаф індивідуальних, все вішають в одну. Лікар просила відксерити заключення, пішла на ресепшин - сказали в нас немає ксерокса. Ну тобто відчуття ніби попала не в приватну клініку, а в просту державну.
Олена 10 Ноябрь 2023
Була на консультації в Малишової Людмили Емільївни - приділила багато часу, не призначила зайвих аналізів, загалом залишилась задоволеною.
Тетяна 10 Ноябрь 2023
Була на консультації в Малишевой Людмили Емілівни - приємна в спілкуванні, швидко усе зрозуміла, дохідливо пояснює, швидка в дії.
Єлизавета 09 Ноябрь 2023
Все сподобалось у даній клініці. Перебування було чудове. Привітний персонал, який відповів на усі запитання. Все підійшло.
Оксана 04 Ноябрь 2023
Залишилася дуже задоволена лікарем, яка робила мені УЗД, вона виявила у мене кісту, приділила їй багато уваги, пояснила, показала. І взагалі дуже гарне ставлення.
Світлана 03 Ноябрь 2023
Все ідеально.
Степан 30 Октябрь 2023
Хотів взяти прейскурант послуг - його не було, клініка знаходиться на одному поверсі, де одночасно приймають відвідувачів й роблять ремонт, щось не зрозуміле. Й загалом, скромненька клініка.
Інна 26 Октябрь 2023
Дуже довго шукала клініку