Львов

по рейтингу arrow_upward
по цене arrow_upward
по стажу arrow_upward
по количеству отзывов arrow_upward
Врач Акушер-гинеколог, Гинеколог, УЗИ-специалист Бевз  Юрій  Анатолійович на Doc.ua
Лікар має багаторічний досвід і спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, статевих інфекцій, порушень менструального циклу. Юрій Анатолійович володіє різними методами лікування гінекологічних захворювань, а також самостійно проводить ультразвукову діагностику.
Врач Хирург Висоцький  Антон  Анатолійович на Doc.ua
Антон Анатолійович - завідувач відділення хірургіїї, який спеціалізується плановій хірургічній допомозі. Проводить повний спектр загальнохірургічних та лапароскопічних операцій (хірургія при «гострому животі», гнійно-запальні захворювання м'яких тканин, холецистити, грижі та ін.). Також лікар має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Організація та управління охорони здоров’я»
Врач Акушер-гинеколог, Гинеколог, УЗИ-специалист Молчанова Олена Вікторівна на Doc.ua
Врач первой категории
Лікар Молчанова О.В. є спеціалістом у сфері практичної гінекології, з питань діагностики і корекції патологічних процесів шийки матки. Сфера особливого інтересу – генітальний ендометріоз, урогенітальні інфекції, жіноче непліддя. Вільно володіє англійською мовою. Є одноосібним автором 64 наукових публікацій, учасником більш ніж 100 наукових заходів, власником 3-х свідоцтв про раціоналізаторську пропозицію. Практикує пацієнтоцентричну, доказову медицину західних стандартів.
Врач Хирург Загородний Александр Владимирович на Doc.ua
Высококвалифицированный специалист в вопросах выявления и устранения патологий с помощью хирургических методик лечения. Основными направлениями работы Александра Владимировича есть различные заболевания костей, травмы и переломы.
Врач Невролог Яворська Наталія Петрівна на Doc.ua
Врач первой категории
Яворська Н.П. має роки успішного професійного досвіду в якості лікаря-невролога, спеціаліст досконало володіє методикою аналізу м’язової функції - електронейроміографією, автор багатьох наукових статей, посібника та підручника, методичних розробок.
Врач Стоматолог Суда Ігор Володимирович на Doc.ua
Професійна галузь інтересів Ігора Володимировича – надання послуг з професійної гігієни, відбілювання зубів, дентальної біжутерії, брекет-систем, реставрацій зубів, протезування.
Врач Подолог Крупий Дзвенислава Орестовна на Doc.ua
Врач-подолог. Занимается коррекцией формы ногтевой пластины, обработкой кожи ног и ногтей, проведением аппаратного педикюра, обработкой трещин, мозолей, натоптышей. Лечит грибковые инфекции, бородавки, папилломы
Врач Дерматолог, Косметолог Романенко Светлана Юрьевна на Doc.ua
Врач Стоматолог Гаталяк Олег Владимирович на Doc.ua
Опытный стоматолог с 24-летним врачебным стажем. Предоставляет услуги по терапевтической, хирургической и ортопедической стоматологии. В лечении использует только современные проверенные технологии и препараты
Врач Акушер-гинеколог, Гинеколог Ковалишин Орыся  Анатольевна на Doc.ua
Врач первой категории
Детский и подростковый гинеколог первой категории, лечит ювенильные маточные кровотечения, аменореи, неспецифические воспалительные заболевания наружных половых органов, пульмовагиниты, мастопатии