Черновцы

по рейтингу arrow_upward
по цене arrow_upward
по стажу arrow_upward
по количеству отзывов arrow_upward
Врач Дерматолог, Косметолог, Трихолог, Дерматовенеролог Сомсікова Наталя Сергіївна на Doc.ua
Врач первой категории
Отзывов: 34
Консультує як трихолог, дерматовенеролог, косметолог. Практикує такі процедури, як: біопсія, атравматична чистка шкіри, мезотерапія, плазмоліфтинг, біоревіталізація, пілінги, пластітермія, трихограма та ін. Лікар брала участь в передачі «Дійові особи: Черкаські пляжі. Комфортний відпочинок»
Врач Отоларинголог (ЛОР) Співак Олександр  Григорович на Doc.ua
Отзывов: 32
Лікар вищої категорії проводить отоларингологічний прийом як дітей так і дорослих. Олександр Григорович здійснює амбулаторні та отолорингологічні маніпуляції, практикує оперативні втручання
Врач Акушер-гинеколог, Гинеколог-эндокринолог Деркач Людмила Миколаївна на Doc.ua
Отзывов: 17
Людмила Миколаївна спеціалізується на акушерстві та гінекології. Пріорітетними напрямками роботи лікарки: ендокринна гінекологія, діагностика і лікування безпліддя, гінекологічні захворювання (діагностика, лікування, профілактика), лікування ЗПСШ, замісна гормональна терапія, підготовка до ДРТ. Брала участь в міжнародних симпозіумах і конференціях: «Гармонія гормонів основа здоров'я жінки», «Школа репродуктологов», «Міжнародні стандарти надання гінекологічної допомоги», «Проблеми перехідного віку жінки» «Актуальні питання в ендокринної гінекології», «Менеджмент аномальних маткових кровотеч», «Національна стратегія профілактики раку репродуктивних органів» та ін.
Врач Флеболог, Хирург, Сосудистый хирург Савін Володимир  Васильович на Doc.ua
Отзывов: 7
Лікар вищої категорії діагностує та проводить лікування всіх форм варикозної та посттромбофлебітичної хвороби. Володимир Васильович здійснює великий спектр процедур з терапії багатьох типів судиннних хвороб: склеротерапію, пінну ехосклерооблітерацію, стрипінг, мініфлебектомію, терапію тромбозів та ін.
Врач Хирург Гуменний Руслан Миколайович на Doc.ua
Отзывов: 7
Лікар більше 10 років веде успішну практику і постійно підвищує кваліфікацію в сфері пластичної хірургії. Знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта, впроваджує новаторські ідеї і користується заслуженою повагою в професійному середовищі.
Врач Акушер-гинеколог, Гинеколог, Косметолог Мовчан Олександр  Філімонович на Doc.ua
Врач второй категории
Отзывов: 4
Олександр Філімонович спеціалізується на акушерстві та естетичній гінекології. Лікар є сертифікованим тренером Institute Hyalyal. Проводить прийом і виконує процедури з естетичної медицини: інтимна контурна пластика, пластичні операції на промежині і піхві, ін'єкційна косметологія, метросальпінгографія. До напрямків роботи лікаря належить лікування: жіночого безпліддя, розтяжок, післяпологових рубців, стресового нетримання сечі, папілом. Лікар допомогає пацієнткам, не задоволеним візуальним виглядом інтимної зони, лікує запальні процеси в гінекології.
Врач Офтальмолог Сикирицкая Татьяна Богдановна на Doc.ua
Отзывов: 1
Татьяна Богдановна – врач-офтальмолог-ортокератолог взрослый и детский. Имеет высшую квалификационную категорию по специальности "офтальмология" и "детская офтальмология". Врач с 26-летним опытом работы. Татьяна Богдановна является доцентом кафедры офтальмологии БГМУ.
Врач Стоматолог Абакумов Валерій Юрійович на Doc.ua
Врач первой категории
Валерій Юрійович займався різнопрофільною діяльністю в напрямку хірургічної, терапевтичної та ортопедичної стоматології. Практикував в приватних стоматологічних центрах, в кожному з яких почерпнув щось нове. Регулярно відвідує курси підвищення кваліфікації, тематичні семінари за новими технологіями та сучасним матеріалам в стоматології.
Врач Стоматолог Кагляк Ромео Валерійович на Doc.ua
Ромео Валерійович веде медичну діяльність більше п'ятнадцяти років, працює в провідних стоматологічних центрах і клініках міста. Успішно пройшов додаткове навчання: «Усунення ускладнень в імплантології», «Препарування зубів під непрямі реставрації» і стажування за одноетапною і двоетапної стоматологічної імплантації з використанням імплантів «Simpl-Swiss», «U-impl». Бере активну участь в різних науково-практичних конференціях на теми: «Ендодонтія за правилами»; «Мистецтво інструментації»; «Профілактики захворювань»; «Техніка мінімального втручання і реставрація сильно зруйнованих зубів з максимальним збереженням природних тканин».
Врач Офтальмолог Буздуган  Віталій Іванович на Doc.ua
Лікар вищої категорії приймає пацієнтів за щироким спектром офтальмологічних хвороб. Практикує оперативне лікування. Віталій Іванович в медицині більше 15 років