Частные врачи Черновцов

Врач Акушер-гинеколог Нацюк  Ольга  Мирославовна на Doc.ua
Черновцы, пр-т Независимости, 116 Б
Консультация от900 грн
Всегда рада помочь беременным ценными советами и ведением от начала до рода, а также лечу гинекологическую патологию.
Врач УЗИ-специалист Костенюк Лариса  Ильевна на Doc.ua
Черновцы, ул. Трепка (О. Боярка), 1а
Консультация от600 грн
Врач ультразвуковой диагностики с опытом работы более 10 лет, проводит прием и обследование детей и взрослых. Проводит ультразвуковое исследование всех органов и систем.
Совва Анатолий Игоревич
Черновцы, вул. Скальда, 32 Б
Анатолий Игоревич - главный врач «Центра Восстановления зрения Анатолия Соввы». Заслуженный врач Украины. Ведущий офтальмохирург, который провел более 60000 операций, включая операции по удалению катаракты, птеригиума, эксимерлазерной коррекции зрения, операции по глаукоме, лечение кератоконуса и др.
Черновцы, проезд Парковый, 10В
Лікар вищої категорії проводить отоларингологічний прийом як дітей так і дорослих. Олександр Григорович здійснює амбулаторні та отолорингологічні маніпуляції, практикує оперативні втручання
Александр Александрович специализируется на лечении заболеваний ЛОР-органов. Совершенно владеет методикой диагностики современным эндоскопом. Лечит острые и хронические отиты, риносинуситы и тонзиллиты, гипертрофию аденоидов, аллергический ринит и т.д.
Любов Олексіївна — досвідчений лікар-гінеколог, який спеціалізується на комплексній діагностиці та лікуванні жіночих захворювань, в тому числі доброякісних і передракових станів шийки матки, веде вагітність і розробляє індивідуальні програми для майбутніх мам, володіє сучасними методами діагностики і лікування дисплазії шийки матки, проводить якісну консультацію в питаннях підбору контрацепції.
Людмила Миколаївна спеціалізується на акушерстві та гінекології. Пріорітетними напрямками роботи лікарки: ендокринна гінекологія, діагностика і лікування безпліддя, гінекологічні захворювання (діагностика, лікування, профілактика), лікування ЗПСШ, замісна гормональна терапія, підготовка до ДРТ. Брала участь в міжнародних симпозіумах і конференціях: «Гармонія гормонів основа здоров'я жінки», «Школа репродуктологов», «Міжнародні стандарти надання гінекологічної допомоги», «Проблеми перехідного віку жінки» «Актуальні питання в ендокринної гінекології», «Менеджмент аномальних маткових кровотеч», «Національна стратегія профілактики раку репродуктивних органів» та ін.
Ірина Бабенчук консультує як лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на загальній гінекології, лікуванні різних невідкладних захворюваннях жіночих репродуктивних органів.
Елена Александровна квалифицированный врач акушер-гинеколог. Специализируется на диагностике и лечении заболеваний женских половых органов. Ведет беременность.
Аеліта Борисівна спеціалізується на лікуванні гінекологічних захворювань, проводить пункцію яєчників, радіохвильову коагуляцію, ембріотрансфер, інсемінацію спермою, лапароскопію і т.д.