Специалист высшей врачебной категории, занимается диагностикой заболеваний пищеварительной системы как в острой, так и в хронической стадии, в том числе и определением присутствия в организме Helicobacter pylori. Составляет комплексные программы лечения для каждого пациента с учетом всех индивидуальных особенностей.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 124 отзыва
Ангеліна 06 Ноябрь 2024
Чудово пройшов візит. Лікар дуже сподобався.
Аліна 05 Июнь 2024
Прийом сподобався, записана на повторний візит, все добре, дякую.
Олена 15 Апрель 2024
Загалом пройшов візит нормально. Але хотілось більше почути інформації від лікаря, щодо моєї проблеми. І також лікар мало поцікавилася про моє лікування, просто написала своє і все. Не дуже це сподобалося і препарати потрібно замовляти лише у цього лікаря ті що мені виписали.
Віталій 03 Апрель 2024
Дуже сподобався візит і фахівець теж. Все було добре. Дуже оперативно все пройшло, на цей момент я повністю усім задоволений.
Світлана 27 Март 2024
Все добре було на візиті. Дуже все сподобалося, пройшло все вчасно, у зазначений час.
Світлана 15 Март 2024
Отримала змістовну консультацію, відповіді на запитання, дякую.
Ауріка 19 Февраль 2024
Лікар дуже уважна. Сподобалося, що лікар не назначає лікування без додаткового обстеження і аналізів. Задоволена роботою лікаря, планую звернутися до лікаря на повторний прийом
Ганна 10 Январь 2024
Прийом сподобався, отримали відповіді на свої запитання та рекомендації. Дякую.
Олександр 10 Январь 2024
Гарний лікар, все чітко розказала, пояснила, все вивчила та вислухала, питань взагалі немає
Віра 15 Ноябрь 2023
Високий професіоналізм, гарне сталення до пацієнтів. Отримала відповіді на свої запитання. Залишилась задоволеною.