Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов
Расписание на:
Врач: Шеремета  Роман  Зіновійович. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua ‎(032) 253-07-07

Отзывы о враче Шеремета Роман Зіновійович

Уролог, Андролог

Врач высшей категории. Кандидат медицинских наук.

5.0
269 отзывов 25 лет опыта
  • лет опыта, 25
МеДіС, діагностичний центр

вул. Некрасова, 35/В. На карте

Личаківський

650 грн
Расписание на:

В этой клинике у врача нет онлайн-расписания
Оставьте заявку и мы перезвоним в ближайшее время

Рейтинг врача
5.0

Кол-во отзывов

269
Рекомендации

256

0

Рейтинг врача рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Рекомендую

Очень приятный врач, дал советы, очень хорошо объяснил все, назначил лечение. Рекомендую всем обращаться именно к данному специалисту!

Іван, 01.12.2020

Рекомендую

Лікар компетентний, уважний, хороше ставлення до пацієнта на вищому рівні. Я дуже задоволений 

Іван, 24.11.2020

Рекомендую

Лікар надзвичайно кваліфікований, чуйний, добрий. Хороший лікар. Рекомендую всім.

Степан, 13.10.2020

Рекомендую

Чітко, якісно, професійно. Все що треба, лікар мені відповів. Нема ніяких питань.

Олександр, 12.10.2020

Рекомендую

Лікар надав необхідні рекомендації, детально все розповів та пояснив по моїй проблемі, уважно мене вислухав, сподобалось відношення лікаря. Рекомендую

Михайло, 07.08.2020

Рекомендую

Лікар відповів на всі запитання. Будемо до лікаря ще звертатися, тому що повинні пройти обстеження. Всім задоволені.

Марія, 23.07.2020

Рекомендую

Лікар уважно вислухав мою проблему та дав хороші поради, добре та привітно мене прийняв. Все сподобалось

Сергій, 20.07.2020

Рекомендую

Все пройшло добре, я повністю задоволений.

Сергій, 30.06.2020

Рекомендую

Я задоволений. Дуже хороший лікар, дуже приємний.

Василий, 03.03.2020

Рекомендую

Лікар уважно мене оглянув та на всі мої запитання відповів. Все що мені необхідне він мені порадив. Мене все задовольнило

Олександр, 27.02.2020

Рекомендую

Лікар гарно все пояснив та зрозуміло розповів. Візит пройшов дуже добре

Роман, 11.02.2020

Рекомендую

Лікар професіонал своєї справи, вміє найти підхід до людини, спокійно та врівноважено дав рекомендації. Я дуже хвилювався, але лікар вкушає довіру. Рекомендую

Андрій, 06.02.2020

Рекомендую

Хороше відношення лікаря до пацієнта. Прийомом задоволений.

Роман, 06.02.2020

Рекомендую

Лікар дуже відповідальний, компетентний та хороший спеціаліст, уважно мене оглянув, дав необхідні поради та все детально розповів. Я залишився задоволений візитом.

Орест, 04.02.2020

Рекомендую

Хороший спеціаліст, дав відповіді на всі питання.

Назар, 02.01.2020

Рекомендую

Лікар дуже ввічлива людина, інтелігентний, спокійний, виважений. Спокійно вислухав абсолютно всі мої проблеми, а потім дав мені професійне пояснення всіх моїх проблем, назначив лікування та додаткові аналізи. Я дуже задоволена.

Оксана, 26.12.2019

Рекомендую

Дуже сподобався візит. Лікар добре проконсультував, відповів на всі питання та призначив лікування.

Степан, 25.11.2019

Рекомендую

Позитивний лікар, вислухав, дав хороші поради.

Ігор, 21.11.2019

Рекомендую

Все було добре, професійно. Лікар призначив препарат котрий полегшив мій стан.

Ігор, 21.11.2019

Рекомендую

У мене склалось хороше враження про лікаря. Я зразу бачу що у нього є великий досвід і він не намагається нав'язувати просто якесь лікування, розказує все як є і при цьому він мене заспокоював.

Володимир, 29.10.2019

Рекомендую

Все чудово, все нормально, послухав і оглянув. Обсудили що до чього, я задоволений його роботою.

Назар, 15.10.2019

Рекомендую

Все сподобалось, все влаштовує, хороший лікар.

Олександр, 11.07.2019

Рекомендую

Лікар, дуже лояльний і привітний. Сподобався! Задав, багато питань.

Микола, 01.07.2019

Рекомендую

Ми задоволені прийомом. Якіхось претензій взагалі не має. Рекомендуємо лікаря всім знайомим.

Василь, 06.06.2019

Рекомендую

Отлично, нам понравилось. Мы пришли чуть раньше, нас раньше приняли, доктор был вежливый, обходительный и, на мой взгляд, профессиональный по полной. Так что я бы поставил пять баллов.

Андрей, 03.06.2019
Почему Вы не можете оставить отзыв? Отзывы на сайте могут оставлять только пациенты, побывавшие на приеме у врача. Это исключает публикацию заказных и неправдивых отзывов. Мы собираем отзывы путем обзвона реальных пациентов, которые посетили врача, записавшись через наш сервис.
Врачи поблизости

Врач второй категории.

Андролог,Уролог

Галицький

4.7

Врач высшей категории.

Уролог

Сихівський

4.8

Врач высшей категории. Кандидат медицинских наук.

Уролог

Личаківський

4.9

Врач высшей категории.

Уролог

Сихівський

4.6

Врач высшей категории.

Уролог

Сихівський

4.6