На время карантина DOC.ua принимает заявки в обычном режиме - 24/7
Расписание на:
Врач: Шеремета  Роман  Зіновійович. Онлайн запись к врачу на сайте Doc.ua ‎(032) 253-07-07

Відгуки про лікаря Шеремета Роман Зіновійович

Уролог, Андролог

Врач высшей категории. Кандидат медицинских наук.

  • лет опыта, 25
МеДіС, діагностичний центр
консультація лікаря з проведенням УЗД — 600 грн.

вул. Некрасова, 35/В. На карті

Личаківський

600 грн
Расписание на:

Врач работает по предварительной записи
Оставьте заявку на желаемое время

Нет доступных слотов для записи
Рейтинг врача
5.0

К-сть відгуків

217
Рекомендації

205

0

Рейтинг лікаря розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

Рекомендую

Я задоволений. Дуже хороший лікар, дуже приємний.

Василий, 03.03.2020

Рекомендую

Лікар уважно мене оглянув та на всі мої запитання відповів. Все що мені необхідне він мені порадив. Мене все задовольнило

Олександр, 27.02.2020

Рекомендую

Лікар гарно все пояснив та зрозуміло розповів. Візит пройшов дуже добре

Роман, 11.02.2020

Рекомендую

Лікар професіонал своєї справи, вміє найти підхід до людини, спокійно та врівноважено дав рекомендації. Я дуже хвилювався, але лікар вкушає довіру. Рекомендую

Андрій, 06.02.2020

Рекомендую

Хороше відношення лікаря до пацієнта. Прийомом задоволений.

Роман, 06.02.2020

Рекомендую

Лікар дуже відповідальний, компетентний та хороший спеціаліст, уважно мене оглянув, дав необхідні поради та все детально розповів. Я залишився задоволений візитом.

Орест, 04.02.2020

Рекомендую

Хороший спеціаліст, дав відповіді на всі питання.

Назар, 02.01.2020

Рекомендую

Лікар дуже ввічлива людина, інтелігентний, спокійний, виважений. Спокійно вислухав абсолютно всі мої проблеми, а потім дав мені професійне пояснення всіх моїх проблем, назначив лікування та додаткові аналізи. Я дуже задоволена.

Оксана, 26.12.2019

Рекомендую

Дуже сподобався візит. Лікар добре проконсультував, відповів на всі питання та призначив лікування.

Степан, 25.11.2019

Рекомендую

Позитивний лікар, вислухав, дав хороші поради.

Ігор, 21.11.2019

Рекомендую

Все було добре, професійно. Лікар призначив препарат котрий полегшив мій стан.

Ігор, 21.11.2019

Рекомендую

У мене склалось хороше враження про лікаря. Я зразу бачу що у нього є великий досвід і він не намагається нав'язувати просто якесь лікування, розказує все як є і при цьому він мене заспокоював.

Володимир, 29.10.2019

Рекомендую

Все чудово, все нормально, послухав і оглянув. Обсудили що до чього, я задоволений його роботою.

Назар, 15.10.2019

Рекомендую

Все сподобалось, все влаштовує, хороший лікар.

Олександр, 11.07.2019

Рекомендую

Лікар, дуже лояльний і привітний. Сподобався! Задав, багато питань.

Микола, 01.07.2019

Рекомендую

Ми задоволені прийомом. Якіхось претензій взагалі не має. Рекомендуємо лікаря всім знайомим.

Василь, 06.06.2019

Рекомендую

Отлично, нам понравилось. Мы пришли чуть раньше, нас раньше приняли, доктор был вежливый, обходительный и, на мой взгляд, профессиональный по полной. Так что я бы поставил пять баллов.

Андрей, 03.06.2019

Рекомендую

Дуже добрий лікар, людяний. Запам`яталося те, що він все пояснював і був компетентним. Від лікаря, залишилися, тільки хороші враження.

Володимир, 28.05.2019

Рекомендую

Нам все дуже сподобалось. Лікар консультує нас вже 7 років. Завжди терпеливий, гарно вислуховує, запитує про стан хвороби. Лікар з великої букви. Дуже хороший як спеціаліст, і як людина.

Євген, 19.02.2019

Рекомендую

Все сподобалось, лікар все пояснив, по рекомендації лікаря почав лікування.

Роман, 17.12.2018

Рекомендую

Все було досить добре, оперативно, так до мене поставились зрозумінням. Все було супер.

Богдан, 04.12.2018

Рекомендую

Дуже гарний, приємний лікар. Обслуговування, все прекрасно.

Катерина, 12.11.2018

Рекомендую

Ми задоволені візитом і роботою лікаря. Кваліфікований спеціаліст.

Марко, 04.10.2018

Рекомендую

Все сподобалось, лікар все чітко пояснив.

Роман, 02.08.2018

Рекомендую

Дуже кваліфікований лікар, я задоволений його роботою, на всі мої питання він відповів.

Степан, 10.07.2018
Чому Ви не можете залишити відгук? Відгуки на сайті можуть залишати тільки пацієнти, що побували на прийомі у лікаря. Це виключає публікацію замовних і неправдивих відгуків. Ми збираємо відгуки шляхом обдзвону реальних пацієнтів, які відвідали лікаря, записавшись через наш сервіс.
Лікарі поблизу

Врач высшей категории.

Уролог

Галицький

4.9

Врач первой категории.

Андролог

Франківський

4.9

Врач высшей категории.

Уролог

Галицький

4.8

Врач высшей категории.

Уролог

Галицький

4.8

Врач высшей категории. Кандидат медицинских наук.

Уролог

Личаківський

4.8