Днепр
Врач Дерматолог, Трихолог Абдуллаева Айгунь Муталлимовна на Doc.ua

Отзывы о Абдуллаева Айгунь Муталлимовна

Консультация от600 грн
Айгунь Муталлимовна специализируется в области лечения широкого спектра кожных заболеваний. Айгунь Муталлимовна лечит дерматит, акне, угревая сыпь и многие другие.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 69 отзывов

Ілля 07 Апрель 2025
Лікарка викликає враження фахівця який знає про що говорить.
Катерина 07 Апрель 2025
Лікарка дуже гарний фахівець, все добре розповіла, я отримала багато корисної інформації від лікарки. Дуже сподобалась
Ольга 31 Март 2025
На мою думку, професійність лікаря була на дуже високому рівні. Чудово пройшов візит, мені дійсно дуже все сподобалося.
Кірсана 28 Март 2025
Лікарка була уважна і все розповіла сама, але в повному обсязі свою роботу не виконала. Лікар проконсультувала мене тільки як трихолог, а по проблемних зонах обличчя та спини не встигла, забракло часу для повної консультації.
Тетяна 24 Март 2025
Станіслава 23 Март 2025
Мені все дуже сподобалось, консультацією я дуже задоволена. Лікарка непоганий спеціаліст, назначила мені гарне лікування. Буду звертатись до неї на повторну консультацію.
Дарія 03 Март 2025
Лікар дуже приємна, знає свою роботу, надалі планую звертатися до лікаря ще
Володимир 01 Март 2025
Все сподобалося на візиті. Лікар прописала хороше лікування, гарно пройшов візит. Лікування вже встиг почати, тому все добре було. Дякую.
Камран 01 Март 2025
До цієї лакарки звертаюся не вперше, задоволений прийомом та отриманою консультацією, все сподобалося, дякую.
Юлія 01 Март 2025
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 chevron_right

Врачи поблизости