Днепр
Врач Дерматолог, Трихолог Абдуллаева Айгунь Муталлимовна на Doc.ua

Отзывы о Абдуллаева Айгунь Муталлимовна

Отзывов: 49
Консультация от600 грн
Айгунь Муталлимовна специализируется в области лечения широкого спектра кожных заболеваний. Айгунь Муталлимовна лечит дерматит, акне, угревая сыпь и многие другие.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 48 отзывов

Леся 02 Декабрь 2024
Чудова робота лікаря, все було насправді чітко виконано, без нічого зайвого. Лікар чудово призначила лікування. Я залишилася дуже задоволена візитом у цього лікаря.
Євгенія 17 Ноябрь 2024
Надія 06 Ноябрь 2024
Лікар дуже професійна, я отримала дуже хороші поради, прийом сподобався, я задоволена
Аліна 06 Ноябрь 2024
Дуже сподобався лікар. Все що розписала, вона про все розповіла. Я впринципі була з усім згодна, і вже розпочала лікування. Бажано звісно дивитись на результат, але я гадаю все вийде. Сама лікар дуже тактовна, багато чого питала. Все що вона приписувала, вона розповідала, що для чого, і з якою метою воно приписується. Тому мені взагалі все дуже сподобалось.
Вікторія 25 Октябрь 2024
Все сподобалось. Консультація дуже добра.
Богдан 21 Октябрь 2024
Візит пройшов дуже гарно, було все досить комфортно. Лікар дуже добре знає свою справу.
Оксана 22 Сентябрь 2024
Дуже сподобалось, що про кожен препарат, що вона призначила надала роз'яснення, для чого він, що саме робить, одним словом усію потрібну інформацію. Тому візитом залишилась задоволеною.
Дарья 19 Сентябрь 2024
Прием прошел супер, все было замечательно! Очень понравился доктор. Рекомендую!
Юлія 09 Сентябрь 2024
Прийом сподобався, я задоволена, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Катерина 05 Сентябрь 2024
На прийомі і в клініці все було добре, дякую.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 chevron_right

Врачи поблизости