Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр «Оксфорд Медикал»
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Гарне ставлення персоналу до мене, все об'єктивно розповіли, рекомендували до кого звернутися і що далі робити
Дуже гарна клініка, чисто. Приємна дівчина адміністратор. Лікар файно, швидко все зробив. Я задоволена візитом в клініку
Візитом залишився дуже задоволеним – мене зустрів чемний та професійний персонал. Звертатимуся до них ще. Клініку рекомендую.
Як лікар, вона мене дуже здивувала. Знайшла проблему з першого разу. Я дуже здивована!
Приняли вовремя. Я была в восторге от кардиолога. Популярно рассказал.
Не очень понравилось в клинике, персонал не очень приветливый, не работал принтер для распечатки результата диагностики, договорились прислать к концу дня результат мне на почту, никто ничего не прислал, пришлось напоминать о себе и ждать результат диагностики, что не очень приятно
Швидко прийняли, не прийшлося довго чекати.
Попала в таку клініку вперше. Може сказати що сервіс як за кордоном. Єдине що перейменували вулицю, не змогла одразу знайти. Треба уточнювати що клініка на Черняховського, де було ательє.
Мне понравилось очень, я много клиник посещала, все хорошо, да. Очень опытный узист, хорошая женщина, все хорошо.
Все було б добре, якщо б не довелося чекати на прийом. Проте лікар відпрацював на відмінно і я лишилась задоволена роботою лікаря. Дякую щиро лікареві.