Диагностический центр
  • Парковка
  • Оплата карточкой
  • Wi-Fi зона

«Оксфорд Медикал» на Глубочицкой – многопрофильный медицинский центр, предлагающий услуги взрослым и детям. Диагностические кабинеты клиники оборудованы высокоточным оборудованием Toshiba Nemio XG, позволяющим проводить обследование быстро и с максимальным комфортом для пациента

• пн - вс : 8:00 - 20:00

ул. Глубочицкая, 40х

Подольский, м.Лукьяновская

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Все сподобалось

Наталія, 03.05.25

Хороша, комфортна та затишна клініка. Я вже вдруге відвідую цю клініку, мені насправді тут дуже все подобається. Візит пройшов максимально добре, я всім залишилася задоволена.

Людмила, 19.04.25

Все пройшло чудово. Дівчата на рецепції великі молодці, ввічливі до клієнтів, УЗД-фахівець мене заспокоїв, якісно було проведене УЗД, біля клініки є паркування для автівки. Мені обслуговування дуже сподобалось, буду звертатись надалі.

Тетяна, 22.03.25

Все чудово.

Дарія, 08.03.25

В клініці все прройшло добре, дякую.

Анонім, 07.02.25

Мене влаштував, візит все добре, дякую.

Олег, 28.12.24

Оцінюю на найвищій бал, жодних зауважень, все добре, все вислухали, надали поради і подальші рекомендації, я задоволена, дякую!

Вікторія, 11.11.24

Клініка мені дуже сподобалася. Візит пройшов добре.

Андрій, 02.11.24

Довелося очікувати на проведення діагностики, в іншому все добре.

Дар"я, 23.10.24

В клініці дуже гарний лікар УЗД спеціаліст, лікар дуже сподобався. Дуже приємний в спілкуванні, дуже гарно все пояснив і розказав. Клініка хороша, все було дуже швидко, по запису, не потрібно було чекати, я задоволена клінікою

Ганна, 12.08.24
Центры поблизости