Отзывы о диагностическом центре Ок Клиник
- Парковка,
- Оплата карточкой,
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб-Вс: 9:00-16:00
Харьковское шоссе, 121, Киевская городская клиническая больница №1, 1-й этаж корпус В. На карте
Дарницкий , м.Вырлица
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Візит до клініки пройшов добре. без нарікань, дякую.
Візит пройшов добре у цій клініці, все було чудово. Дякую.
Довелося очікувати, був назначений певний час, а по факту лікар прийняв мене майже з тридцяти хвилинним очікуванням. Це не дуже сподобалося. А сам візит пройшов добре. До лікаря немає абсолютно ніяких претензій.
Сама клініка не дуже мені сподобалася, за те лікарі у клініці просто спеціалісти на найвищому рівні.
Дівчата на рецепції чудові. Мені все сподобалось
Вчасно прийняли, все добре пройшло, задоволена, дякую.
Персонал привітний, великі молодці. Дякую
Візитом в клініку дуже задоволені, в клініку прийшли раніше запису, одразу прийняли, все пояснили, діагностику провели добре. В клініку звертаємося не перший раз, клініка нам дуже подобається, тому і ходимо в цю клініку
Були в цій клініці на УЗД діагностиці. Все пройшло прекрасно, все було зручно, гарні фахівці. Ми дуже задоволені візитом в дану клініку. Дуже дякуємо за допомогу.
Все добре було в клініці, зробили якісно діагностику, дякую.
Все пройшло нормально, можу оцінити на п'ятірку, дякую.
Кваліфіковані відповіді на мої запитання. Чемне ставлення. Ставлю відмінно.
Нам все дуже сподобалося у даній клініці.
У клініці все дуже сподобалося. Візит пройшов добре. Дякую.
Візит пройшов чудово у цій клініці. Клініка дуже сподобалася, все що я очікувала отримати, я отримала повною мірою, тому все в порядку. Доволі комфортно було у клініці.
Дуже ввічливий, чуйний лікар. Дав вичерпне пояснення по всім питанням. За такими лікарями майбутнє. Дуже задоволена прийомом.
Був в цій клініці на діагностиці, виконував доплерографію судин, все пройшло дуже добре, все гарно провели, я залишився задоволеним, дуже гарна клініка та гарний персонал.
Все добре було у цій клініці.У клініці уважний персонал, який гарно виконує свою роботу, також по часу візит пройшов вчасно це сподобалося. Загалом мене все влаштувало.
Клініка мені дуже сподобалася. Доволі хороший комфорт був у цій клініці.
Візит пройшов добре, мені все сподобалося у цій клініці.
Нас все влаштувало в кілініці, і прийом, і консультація, і послуги, і ціни, дякую!
В клініці все пройшло на відмінно, дякую.
Клініка нам дуже сподобалася. Все було добре в цій клініці.
Візит пройшов чудово, дуже все сподобалося в цій клініці. Лікар, який проводив діагностику УЗД просто гарний спеціаліст, загалом все було добре. Дійсно чудова клініка.
Доктор очень приятная, очень качественно прорабатывала каждую зону, объясняя мне все: что, где и как. Также дала свою рекомендацию по интересующему меня вопросу, что облегчит мне работу с кожей в будущем. Очень рекомендую!