Отзывы о диагностическом центре Ок Клиник

• Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб-Вс: 9:00-16:00

Харьковское шоссе, 121, Киевская городская клиническая больница №1, 1-й этаж корпус В. На карте

Дарницкий , м.Вырлица

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Я дуже задоволений, персонал чудовий, ві привтіні, лікар-діагност також сподобався, Дякую!

Антон, 15.09.2024

Все було дуже гарно. Лікар, який проводив електронейроміграфію, ввічливий та уважний. Все розʼяснив, все доступно, дав рекомендації, пояснив які додаткові діагностики потрібно зробити, візитом до лікаря задоволена. Дівчата на ресепшен дуже приємні, гарне ставлення до пацієнтів

Ніна, 11.09.2024

Сподобалось як прийняли, було досить приємно, УЗД провели належним чином.

Світлана, 10.09.2024

Дуже кваліфікована лікарка, прийняла за часом, докладно все пояснила, дала поради. Дуже їй вдячний.

Володимир, 10.09.2024

Клініка дуже сподобалася, все було класно.

Віктор, 23.08.2024

Я задоволений проведенням діагностики, все добре, дякую.

Володимир, 22.08.2024

Все добре, обслуговуванням задоволений, дякую.

Вячеслав, 22.08.2024

Дуже сподобалась компетенція лікаря, що проводив мені УЗД.

Анастасія, 21.08.2024

Сподобалось усе, не було нічого, до чого могла б причепитись.

Діана, 21.08.2024

Сподобалось усе - й лікар й клініка, й сам прийом, усе відбулось добре.

Дар'я, 19.08.2024

Візитом залишилась задоволеною - сподобались надані мені послуги, усе пройшло добре.

Валентина, 15.08.2024

В клініці сучасне обладнання, персонал гарно ставиться до пацієнтів, професійний підхід до роботи, прийом відбувся вчасно, жодних зауважень і скарг, все було чудово

Світлана, 06.08.2024

Клініці гарне було обслуговування, прийняли завчасно. Я всім задоволена.

Алла, 27.07.2024

Було дуже зручно нам дістатись клініки, лікар, що проводив діагностику, нам дуже сподобався. Єдине, довелось трішки зачекати, але усяке може трапитись, тому віднеслись до цього із розумінням.

Поліна, 26.07.2024

В клініці працює уважний та відповідальний персонал. Це найкраща клініка де я бувала.

Ольга, 15.07.2024

В клініці лікар діагностики високої кваліфікації, прийом сподобався, зауважень до персоналу не було

Володимир, 11.07.2024

Дуже дякую, пройшов діагностику, візит влаштував, зауважень немає, все сподобалося, звертатимемося, в разі потреби, дякую.

Андріан, 09.07.2024

Проведенням діагностики та обслуговуванням в цілому задоволена, дякую.

Катерина, 09.07.2024

Клініка насправді дуже сподобалася. Дівчата на рецепції дуже уважні, ввічливі та приємні. Лікарі теж дуже хороші спеціалісти, уважні з пацієнтами. Атмосфера приємна у цій клініці, все було доволі зручно та комфортно.

Світлана, 02.07.2024

Хороша клініка, діагностику провели добре, клініка подобається, зауважень не було

Анна, 29.06.2024

Все відбулося вчасно це дуже сподобалося. Пройшло все досить чітко, швидко та якісно. Приємно вразили ціни на медичні послуги, одні з найбільш лояльніших цін у місті Ви ніде більше таких не знайдете.

Євген, 24.06.2024

Клініка дуже сподобалася, дуже сильно сподобався лікар, який проводив діагностику. Дійсно класний спеціаліст, надав чудово консультацію та багато корисної інформації стосовно моєї проблеми.

Олег, 21.06.2024

В клініці працює максимально уважний персонал, зручне місцеперебування клініки. Все пройшло чудово

Яна, 18.06.2024

Діагностику провели добре, прийом сподобався, все вчасно, візитом в клініку задоволені

Любов, 17.06.2024

Візитом задоволена - лікар що проводив мені діагностику усе показав та пояснив.

Олена, 17.06.2024
Центры поблизости

ул. Левка Лукьяненко, 14 (КНП "Консультативно диагностический центр" Оболонского района). На карте

Оболонский

ул. Старонаводницкая, 13, офис 48 Секция А. На карте