Отзывы о диагностическом центре МЦ «Mediland»
- Парковка,
- Оплата карточкой,
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Сб: 9:00-16:00
- Вс: выходной
ул. Ростиславская (ул. Маршала Рыбалка, 11-Б). На карте
Шевченковский , м.Лукьяновская
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Насправді все дуже сподобалося в цій клініці. В перше робила саме таку діагностику в цій клініці, враження залишилося позитивне. Дуже сподобалося ставлення та саме спілкуванні медперсоналу у цій клініці, дійсно все було чудово.
Проведення обстеження мене влаштувало, все добре, дякую.
Все добре було у клініці, гарно мене обслужили. Мені дуже все сподобалося.
Хороша,комфортна клініка. Візит пройшов доволі нормально, все чудово було.
Все чудово, дуже зручно чекати на диванчиках своєї черги.
Візит пройшов добре, все сподобалося, дякую.
В клініку записувався на електрокардіограму з розшифровкою, за розшифровкою діагностики сказали прийти через пару днів, це мене не влаштовувало.
Сподобалось, що у них звільнилось віконечко на раніше, нам зателефонували й запропонували прийти раніше, попередили, що потрібно прийти завчасно для заповнення анкети, але само МРТ прийшло доволі швидко, обслуговчий персонал гарний, ніяких зауважень до них не маю.
Прийом сподобався, все було добре, візит влаштував, зауважень немає, дякую.
Загалом сама клініка доволі непогана, сервіс у клініці чудовий, спеціаліст який проводив діагностику ставився до пацієнтів уважно та з повагою. Єдине що було не дуже так це результат обстеження, є сумніви стосовно чи там все вірно було вказано. Але в цілому все добре було у цій клініці.
Все було досить швидко, зрозуміло усе пояснювали, й висновок по рентгену надійшов досить швидко. Тому ніяких зауважень не було.
Високо оцінюю обслуговування , все сподобалося, дякую.
Діагностику провели добре, а результат мені вислали тільки після мого нагадування.
Не чекала, лікарка, що проводила мені діагностику, була приємною.
Візит пройшов саме так, яка повинен був пройти.
Мені дуже все сподобалося, все спокійно, без шуму, все було чітко, діагностику провели добре, я задоволена
Мені було дуже важливо зробити МРТ як можна раніше, я просила про це, й коли звільнилось місце, мені зателефонували з клініки й запропонували прийти на день раніше, чому я буда дуже задоволена, й коли я приїхала у призначений день, мене прийняли вчасно без затримки, усе відбулось за планом.
Все нормально було, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Сподобалась лікарка, що проводила мені МРТ (Катерина здається) й лаборант дуже чуйний.
Все було чудово, дуже сподобалося, все було швидко, комфортно, я задоволена візитом
Хороше обслуговування, візит в клініку сподобався
В клініці дуже уважні лікарі і персонал, зауважень не було
Діагностика проведена якісно. оцінюю на найвищій бал, все на високому рівні. Дякую.
Дуже хороша клініка, гарний сервіс, все було швидко і чітко, дуже оперативно. Надалі буду звертатися в клініку ще
Все влаштувало, обслуговувнням задоволений, звертатимуся і надалі, дякую.