Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре Mediland (Медиленд)

Диагностический центр
  • Парковка,
  • Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 9:00-18:00
  • Сб: 9:00-16:00
  • Вс: выходной

ул. Ростиславская (ул. Маршала Рыбалка, 11-Б). На карте

Шевченковский , м.Лукьяновская

Кол-во отзывов

179
Рекомендации

163

1

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Мені все подобалося у клініці, персонал хороший.У клініці мене все повністю влаштувало.

Юрій, 08.02.2024

Нормально все пройшло. У клініці дуже компетентні спеціалісти, привітний персонал. Було дуже комфортно, зручно. Все дуже сподобалося в клініці, при потребі буду ще звертатися у цю клініку.

Олена, 08.02.2024

У клініці чисто, гарно все. Привітний персонал, все супер пройшло.

Владислава, 01.02.2024

Все чудово пройшло. Приймають ввічливі працівники та лікарі. Ми задоволені клінікою.

Олександр, 24.01.2024

Усе сподобалось й обслуговування й відношення.

Кіра, 18.01.2024

Трохи довелося чекати, але не критично, в цілому все добре.

Олександра, 18.01.2024

Усе пройшло чудово - було приємне відношення, усі були чемними, усе мені розказали, показали. Мені усе сподобалось, я залишилась задоволеною.

Вікторія, 16.01.2024

Сервіс зовсім відрізняється від сервісу у державних медичних закладів - відношення, сам процес діагностики, й опісля неї, та ще й ціна доступна. Візитом залишилась задоволена.

Юлія, 10.01.2024

Дуже сильно приємні люди у клініці. Все дуже добре.

Антоніна, 05.01.2024

Дуже вдячна персоналу клініки, якісно роблять свою роботу, чудовий сервіс!

Віола, 04.01.2024

Дуже комфортни клініка та гарні спеціалісти, дякую!

Юлія, 03.01.2024

Отримала цінні рекомендації від лікаря, провели діагностику, все добре, дякую.

Ольга, 19.12.2023

Сервіс на найвищому рівні, все швидко, якісно і оперативно отримала результати діагностики . Дякую!

Наталія, 14.12.2023

Клініка сподобалась. Все добре і  швидко пройшло. Очікуємо результати обслідування. Дякую.

Данило, 05.12.2023

В клініці все прекрасно, все гарно, чисто, але є незручності для пацієнтів по комфорту. Гардероб маленький, дуже вузький, на одну вішалку для одягу навалено купа пальто що дуже незручно. Поруч немає стільчика для сумки, дзеркала біля гардеробу немає,  шапку надягати можна тільки перед дзеркалом в туалеті, воно єдине в клініці. В клініці недороблено питання по комфорту для пацієнтів. А все інше все добре,  люди в клініці прекрасні, уважні дівчата на ресепшен, робота персоналу на вищому рівні

Нела, 20.11.2023

В клініці була на УЗД, лікар УЗД-спеціаліст якомога найбільше все мені розповіла, та допомогла з моїм питанням, яке мене хвилює.  В клініці персонал доброзичливий. 

Вероніка, 09.11.2023

Без черг, усі ввічливі, швидко провели діагностики, лікар все пояснив, було місце, де є можливість зачекати. Усе якісно та відповідає ціні. залишилась повністю задоволеною.

Валентина, 30.10.2023

Усе швидко - прийшла, зробили, ніяких питань не виникло.

Татьяна, 19.10.2023

В клініці працює гарний персонал, а також нове обладнання для рентгену.

Надія, 13.10.2023

Комфортно, зручно, доступно. Записався й більш ні про що не думаєш, а просто йдеш до клініки та отримуєш що потрібно.

Іван, 10.10.2023

Все пройшло на вищому рівні. Мені все сподобалося

Валентина, 19.09.2023

Дуже швидко, якісно, кваліфіковано. Рекомендую.

Євген, 25.08.2023

Хороший комфорт, приняли меня хорошо, рентгенография была сделана быстро и оперативно

Ирина, 29.07.2023

Все дуже сподобалося від ресепшен до лікаря. Особливо відзначила для себе, що у них є кафе, де можна перекусити після діагностики, яку потрібно робити натще або якщо довго перебувати в клініці, а це погодьтеся, теж не маловажно.

Олена, 29.06.2023

Записывалась в клинику на УЗИ, а по факту мне сообщили, что должна заплатить еще и за консультацию. Я по деньгам не рассчитала и ориентировалась на другую сумму. Хотелось бы, что предупреждали пациента наперед, так как при мне необходимой суммы не оказалась

Анастасия, 13.07.2021
Центры поблизости

ул. Малевича, 86-Г . На карте

Голосеевский

ул. Стеценко, 19. На карте

Шевченковский

4.9

ул. Маршала Якубовского, 6. На карте

Голосеево, Голосеевский

4.9

ул. Алма-Атинская, 39А. На карте

Днепровский

4.9

просп. Леонида Каденюка, 17-В. На карте

Днепровский