Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр «Просто»

Диагностический центр
  • Пн-Сб: 8:00-20:00
  • Вс: 10:00-18:00

ул. Закревского 61\2. На карте

Деснянский , м.Черниговская, м.Лесная

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Сподобалось, що в цій клініці, можна було зробити МРТ найдешевше у нашому районі.

Наталія, 05.08.2024

Клініка дуже сподобалася. Затишно, комфортно та зручно було. Все пройшло доволі швидко та якісно, без будь-яких зауважень.

Матвій, 05.08.2024

Клініка дуже сподобалася. Все було напрочуд чисто, спокійно та комфортно. Лікар що проводив діагностику дуже компетентний спеціаліст. Загалом клініка залишила дуже позитивне враження.

Людмила, 05.08.2024

Прийшли, швидко, без черг зробили діагностику й пішли. Сподобалось, що візит зайняв мало часу.

Ольга, 05.08.2024

Персонал приємний, послуги надані якісно, зауважень не було

Андрій, 01.08.2024

Гарні враження, хороше ставлення до пацієнтів, клініка комфортна, зауважень до персоналу не було

Вікторія, 01.08.2024

Усім задоволена - лікар діагност відповів на усі запитання.

Наталія, 23.07.2024

Візитом задоволені - прийшли, швидко зробили діагностику й пішли.

Любов, 23.07.2024

Все було чудово. Персонал клініки привітний, клініка чиста й охайна, працює електрика навіть в блекаут, комфортна.

Євген, 22.07.2024

У клініці було дуже зручно та комфортно. Привітний та уважний персонал, зроблено все було дуже швидко та якісно. Дуже сподобалося що у цій клініці не було великої черги, щоб записатися на діагностику і в порівняні з іншими клініками, тут у цій клініці ціни на медичні послуги досить лояльні - це приємно вразило.

Ольга, 20.07.2024

Візит пройшов швидко, культурно, жодних претензій не маю.

Інна, 20.07.2024

Клініка дуже сподобалася, все пройшло доволі прекрасно. Все добре було у цій клініці.

Анонімно, 18.07.2024

Клініка дуже сподобалася. Все добре було.

Микита, 18.07.2024

Сподобалось, що за відсутності світла, усе швидко та якісно зробили.

Леся, 17.07.2024

Все добре, мені сподобалось. Вдячний, приємний, доброзичливий колектив. Саме головне це професійний підхід до людей. Дякую вам.

Олександр, 17.07.2024

Я задоволена проведенням діагностики, все добре було, дякую.

Наталя, 16.07.2024

Сподобалось усе й обслуговування адміністратора й сама діагностика. Усе зробили вчасно.

Лідія, 07.07.2024

Сподобався сервіс, спілкування, й навіть в таких умовах, що не було світла, усе зробили, надали поради та прокоментували. Дуже дякую.

Світлана, 05.07.2024

В клініці все добре, гарно прийняли, діагностику провели добре

Галина, 15.06.2024

Все було чудово, в клініці молодий, хороший персонал. Всі діагностики провели добре, роботою клініки задоволені

Олександр, 15.06.2024

Клініка дуже сподобалася, все добре було. Дякую.

Лариса, 14.06.2024

Дуже уважний персонал, під час візиту отримала бажане.

Олег, 13.06.2024

Прийшов раніше, знайшли змогу прийняти одразу, без очікувань, усе зробили чітко, візитом задоволений.

Сергій, 13.06.2024

Саме перебування у клініці було непогане. Але коли приїхали забирати результати обстеження, виявилося що немає нашого висновку. Довелося чекати, в результаті як такого висновку не отримали, хіба знімки. Надали електронний варіант висновку, ось якось не дуже це сподобалося.

Юрій, 08.06.2024

Хороша, сучасна клініка. Атмосфера у клініці напрочуд спокійна та приємна. Сподобалося що не було у клініці ніяких черг, все було чітко по часу. Загалом сама клініка дуже чудова, все у ній дуже сподобалося.

Вікторія, 08.06.2024
Центры поблизости