- Пн-Сб: 8:00-20:00
- Вс: 10:00-18:00
ул. Закревского 61\2. На карте
Деснянский , м.Черниговская, м.Лесная
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мені все дуже сподобалось, візитом задоволена.
Все було чудово, ми дуже задоволені візитом до клініки
Ставлю найвищий бал. Робила рентген в даній клініці, залишилась задоволена, все виконали дуже швидко
Лікар, який проводив денситометрію, дуже уважно віднісся до моїх проблем. Я не маю ніяких зауважень, я дуже задоволена лікарем. Клініка гарна, діагностику провели швидко, ніяких черг немає, ввічливий персонал
Клініка дуже сподобалася, все було чудово.
Приємні враження, діагностику гарно пояснюють, ввічливо спілкуються, візит сподобався
Сподобалося все у клініці.Лікар який проводив діагностику, теж дуже сподобався. Чітко все пояснила, з професійної точки зору надала чудову консультацію та відповіла на всі мої запитання. Видно що людина ставиться до роботи досить професійно. На рецепції теж хороші дівчата, гарно мене прийняли. Візит пройшов доволі оперативно, за те якісно.
Працюють хороші лікарі, усе добре зробили. Довго не чекала.
Швидко та якісно нам надали весь спектр медичних послуг, саме те зробили що й нам потрібно було. Загалом непогана клініка, є все необхідне.
Все було добре, візит влаштував, зауважень немає, діагностика сподобалася, звертатимуся, в разі потреби,дякую.
Все добре, оцінюю на найвищій бал, дякую.
Все добре було в цій клініці. Насправді клініка дуже сподобалася. Візит пройшов прекрасно. Дякую.
Все було ідеально, візит влаштував, зауважень немає, проведення діагностики сподобалося, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Клініка досить непогано, все було комфортно, зручно, чудово та швидко. Результати вдалося отримати зразу на наступний день після обслідування - це дуже сподобалося, не довелося довго чекати.
Уважне ставлення, й хлопець, який проводив мені денситометрію на мої питання надавав відповіді, а не казав - йдіть до свого лікаря, він поясне. Ні він усе пояснив.
Ми дуже задоволені візитом в клініку, клініка охайна, простора. Лікар, який проводив дитині УЗД серця, дуже досконало все пояснювала, дитину діагностувала ретельно з усіх боків. На мій погляд, лікар розуміється у своїй спеціальності. Прийом сподобався
В клинику обращалась уже не первый раз, все отлично! Персонал приветливый, доброжелательный, отлично сработали, без замечаний. Хорошая клиника, визитом в клинику довольна
Все пройшло чудово - вчасно, зробили денситометрію швидко.
Візит пройшов добре. Рекомендую відвідати цю клініку.
Нам ця клініка дуже сподобалася. Нас все повністю влаштувало в цій клініці, дуже залишилися задоволені.
Сподобалася клініка. Дійсно все пройшло добре, я залишилася всім задоволена. Дякую.
Клініка дуже сподобалася. Комфорт у клініці просто чудовий. Дійсно все дуже пройшло добре.
Гарне відношення до пацієнтів у цій клініці, комфортно та зручно. Все дуже сподобалося.
Усе пройшло добре - добре продіагностували та проконсультували по висновках.
Обрав цей центр просто навмання і не пошкодував. Тепер продовжую (за потреби) до них звертатися. Чи компетентно відповідали на мої запитання? Та я не встигав їх задавати, як лікарі самі все розповідали в таких подробицях, що в мене і запитань то не лишалось! ))) Словом, мене все влаштовує. Но то мене. Мушу зазначити, що клініка - не для бідних і уж пенсіонерам шлях туди точно - заказаний. Хіба що пенсіонер - в минулому суддя... )))