Диагностический центр

Диагностический центр "EneoMed" предлагает услуги по исследованию молочных желез у женщин в возрасте от 40 лет на современном маммографе производства компании Siemens Mammomat Nova 3000, который позволяет получить снимки высочайшего качества при минимальной лучевой нагрузке. А также пройти УЗ-исследования внутренних органов на современном аппарате УЗД Siemens ACUSON X300PE.

• пн - чт : 8:00 - 15:00
  • пт : выходной
  • сб : 8:00 - 15:00
  • вс : выходной

пр. Свободы, 22, каб. 332

Подольский, м.Нивки м.Оболонь

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Дуже дбайливий і уважний лікар. Дали дуже детальні пояснення і рекомендації на майбутнє

Марія, 30.01.25

Все добре пройшло в клініці, не маю зауважень, дякую.

Ксенія, 14.01.25

Візит нормально пройшов в даній клініці. Все було досить гарно. Медперсонал та лікарі чудово, уважно та професійно виконують свою роботу. Загалом все влаштувало в цій клініці, дійсно добре все було.

Ольга, 10.01.25

Немає зауважень до персоналу, але коли я прийшла до лікаря, він мені сказав що це дуже не якісні знімки Мамографії, мені довелось переробляти в іншій клініці, сама апаратура яка не відповідає в сучасним вимогам. Дарма були витрачені кошти

Ірина, 24.12.24

УЗД-фахівець кваліфікований, прийняли завчасно. Мені усе сподобалось

Ірина, 19.12.24

Була на мамографіі в нео мед,все на висшому рівні.Прчекала 7-10 хвилин і лікар,яка робила все в 4 проекціях винесла знімки і опис.Все пояснила,ра сказала і показала.Тепер кожен рік є місце де якісно зможу робити обстеження.5/5

Лариса, 12.12.24

Візит влаштував, зауважень немає, обслуговування сподобалося, звертатимуся, в разі потреби, дякую.

Валентина, 12.12.24

Оцінюю на найвищій бал, все мене влаштувало, я задоволена обслуговуванням в цій клініці, дякую!

Ольга, 10.12.24

Все було добре.

Олена, 07.11.24

Все дуже охайно, чисто, порядно, швидко. Мені дуже сподобалось. Дуже хороша кваліфікація у лікаря. Пояснила, розказала, все дуже доступно, зрозуміло та швидко. Мені було дуже приємно.

Вікторія, 05.11.24
Центры поблизости