• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 8:30 - 17:30
  • вс : выходной

ул. Спасская, 5

Подольский, м.Контрактовая площадь

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Дуже сподобався лікар, який проводив діагностику.

Ірина, 09.07.26

Загалом клініка непогана. Але саму вивіску клініки дуже погано замітно, хотілося, щоб її було бачити, якось краще. А то довелося шукати клініку довго, а так у клініці все дуже сподобалося.

Ольга, 07.07.26

В клинику обращались на УЗИ суставов. Доктор очень хорошая, очень вежливая, хорошо все рассказала, хорошее отношение. Персонал на ресепшен очень вежливый, замечаний не было

Негмат, 25.06.26

Сподобалося, що лікар, яка проводила діагностику, все зробила як треба

Наталiя, 25.06.26

Все було добре у цій клініці, також лікар, який проводив обстеження був максимально уважним та професійним у своїй роботі. Візит пройшов просто чудово, все дуже сподобалося.

Катерина, 15.01.26

Лікар УЗД спеціаліст уважна, критична. Все пояснить, але нічого зайвого. Мабуть, не той лікар, якщо треба поскаржитися в довгу. Але ставить глибокі питання, що допомагає в призначенні.

Олена, 19.12.25

Сподобалося, що фахівець який проводив діагностику був кваліфікований.

Олександра, 09.10.25

Дуже хороший лікар проводив діагностику. Сам візит у цій клініці пройшов просто прекрасно.

В'ячеслав, 06.10.25

Комфортні умови у клініці. Лікар, який проводив діагностику багато розповів з приводу обстеження. Немає на що жалитися.

Оксана, 11.08.25

В клініку зверталися на УЗД щитоподібної залози. Лікар діагностики була дуже добра, класно все розказала і все зробила, дуже приємна жіночка. Клініка в зручному місці, все було швиденько і сучасно. В клініці комфортно і гарно

Володимир, 24.03.25
Центры поблизости