Диагностический центр
  • Парковка
  • Wi-Fi зона

Медицинский центр «Continuum» – это современное медицинское учреждение, в котором проводится дифдиагностика, узконаправленная диагностика и лечение болевых синдромов, миастении, головокружения, инфекционных и сосудистых болезней центральной и периферической нервной системы и др. К арсеналу проводимых манипуляций в клинике относятся: неврологический осмотр, мануальная терапия, иглорефлексотерапия, блокады, фармакопунктура

• пн - пт : 9:00 - 20:00
  • сб - вс : выходной

бульвар Кольцова, 14д

Святошинский,

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Майя, 09.01.26

Дуже все сподобалося у цій клініці. Також дуже сподобався лікар, який проводив мені діагностику. Візит пройшов цілком нормально, все було дійсно добре, дуже дякую.

Ірина, 06.10.25

Все дуже сподобалося у цій клініці.

Валентин, 11.07.25

Все сподобалось

Наталія, 25.06.25

Сподобалось все буде ще звертатись в клініку

Володимир, 24.06.25

В клініку зверталась на електронейроміографію. Все було не раз-два і зробили, а дуже уважно, дуже добре ставлення до пацієнтів, повністю зробили діагностику, я навіть такого не очікувала. Я дуже задоволена, якщо буде необхідно, то в клініку прийду ще

Віра, 15.05.25

Я була в цій клініці на діагностиці, виконувала електронейроміографію. Я повністю задоволена тим, як пройшла діагностика, все було добре, ставлю найвищу оцінку. Дякую.

Ірина, 09.05.25

Я сумніваюся у кваліфікації лікаря який проводив мені УЗД малого таза.

Наталія, 07.05.25

Клініка дуже сподобалася

Анна, 10.03.25

Все було добре і гарно. Лікар діагностики провів добре електронейроміографію, все подивився і багато розказати, можна сказати що проконсультував, все було на високому рівні, дуже дякую!

Вадим, 25.02.25
Центры поблизости