Отзывы о диагностическом центре Клиника Доброго Стоматолога
- Парковка,
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Проведення діагностики мне влаштувало, дякую, все добре було.
Діагностику провели добре, задоволена, дякую.
Дуже гарний і привітний персонал, лікар діагностики сподобався, зауважень не було
Дуже сподобалася клініка. Дійсно гарна клініка, за свої кошти, саме то.
Хороша клініка, сучасна. Діагностику провели добре, трохи чекала прийом. Висновок КТ записують на диск, в наш час потрібно перейти на флешки, бо не у всіх залишилися дисководи
В клініку зверталась щоб зробити тільки рентген. В клініці мене доброзичливо прийняли, запропонували пройти і скористатися гардеробом, за мною прийшла медсестра і провела на процедуру. Все було чуйно, дуже приємно і лагідно. Мене все задовольнило.
Сподобалась клініка. Ніяких зауважень немає.
Все пройшло компетентно, порадили та пояснили що потрібно робити, за ціною влаштувало та пригостили кавою. Все пройшло добре
Все добре, але копію висновку довго роздруковували. В іншому все влаштувало. Дякую!
В клініці гарний персонал, але якість панорамного знімка не дуже
Я хотів би віддячити, все оперативно та гарно організовано! Я залишився дуже задоволений. Прийшов, все швидко зробили. Нормальні спеціалісти та якість. Все влаштувало! Немає жодних нарікань.
Делал КТ челюсти- все отлично, внимательный коллектив. Все чисто, красиво и замечательно. Советую.
Все нормально. По швидкому, все чисто та гарно зробили.
Все хорошо, все замечательно. Все сделали быстро и хорошо.
Обслуживание чудесное, просто запись на диске не очень четкая. Мой стоматолог сказал, что могли б и лучше. Спасибо.
Очень быстро, рецепция замечательная, на все вопросы отвечают, мне все понравилось.