Диагностический центр
  • Парковка
  • Оплата карточкой
  • Генератор в клинике
  • Wi-Fi зона

В «Аксимеде» (Аксімеді) пациенты могут пройти диагностику на новейшем качественном оборудовании. Медицинские специалисты проводят цифровое рентгенологическое исследование, реоэнцефалографию, электроэнцефалографию, УЗИ, электрокардиографию, электронейромиографию. По прохождению диагностики пациенту выдают заключение

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 8:00 - 18:00
  • вс : 9:00 - 15:00

ул. О. Туманяна, 3

Днепровский, м.Левобережная

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Мені все сподобалося в клініці, обстеження пройшло добре, дякую.

Дмитро, 14.02.25

Мене цілком влаштувало обслуговування, дякую.

Олена, 12.02.25

Доволі нормальна клініка, багато часу візит не зайняв, але обслуговування у цій клініці хороше. Мені все дуже сподобалося.

Раїса, 11.02.25

Дуже приємний лікар УЗД. Подивився все, навіть більше. Намагався зʼясувати проблему, а не просто зробити обстеження згідно запису. Рекомендую!

Анастасія , 04.02.25

Я задоволений візитом, лікар сподобався, гарно провели обстеження, дякую.

Євген, 24.01.25

В клініку зверталися на діагностику, ми дуже вдячні! На ресепшен дуже приємна дівчинка, лікар діагностики дуже уважний, клініка дуже сподобалася.  Якщо буде необхідно, будемо в клініку звертатися ще

Владислав, 12.01.25

Хороша, сучасна, комфортна клініка. Візит пройшов доволі добре. Лікарі та медперсонал гарно та професійно виконують свою роботу. Загалом все було прекрасно. Дякуємо.

Ірина, 10.01.25

Все пройшло чудово, я задоволений проведенням діагностики та обслуговуванням, дякую.

Роман, 03.01.25

Візит добре пройшов в цій клініці, все було супер. Дуже сподобався сервіс та обслуговування пацієнтів в даній клініці. Лікар, який проводив діагностику надзвичайно привітна та хороша людина, все доступно та чітко пояснює.

Юлія, 04.12.24

Я дуже задоволена клінікою і обслуговуванням, дякую.

Анна, 27.11.24
Центры поблизости