Цены на диагностику в Здоровая Нация Плюс, медицинский центр
Диагностический центр
- Парковка,
- Оплата карточкой,
Приведенный ниже прайс-лист является неполным, и представлен для общего ознакомления с ценами клиники. Точную стоимость необходимых услуг Вам озвучит оператор нашего колл-центра при подтверждении записи.
Прайс обновлен 11.11.2024
Диагностика заболеваний сердца и сосудов
Електрокардіографія (ЕКГ)200 грн
УЗИ
Пакет Жіночий комплекс УЗД (генікологічне+молочна та щитоподібна залоза1 150 грн
Комплекс УЗД "Здоров'я чоловіка №1" (УЗД Органи сечовивідної системи (нирки, наднирники, сечовивідні шляхи, сечовий міхур, визначення обсягу залишкової сечі), передміхурова залоза, органи мошонки)1 500 грн
Комплекс УЗД "Здоров'я чоловіка №2" ( Сечовивідна система (нирки, наднирники, сечовивідні шляхи, сечовий міхур), передміхурова залоза)900 грн
Комплекс УЗД "Здоров'я чоловіка №3" ( УЗД Органи сечовивідної системи (нирки, наднирники, сечовивідні шляхи, сечовий міхур), органи мошонки)1 100 грн
УЗД скрінінг для чоловіків (передміхурова залоза,сім`яні пухерці та сечовий міхур+ нирки та наднирники+щитоподібна залоза)1 700 грн
Сонографія легенів450 грн
УЗД молочних залоз600 грн
Пакет жіноче здоров’я: УЗД гінекологічне та молочна залоза750 грн
УЗД сечовидільної системи(нирки, сечовий міхур)450 грн
УЗД сечовидільної системи (нирки сечовий міхур +залишкова сеча)550 грн
УЗД трансабдомінальне органів заочеревинного простору (нирки, наднирникові залози, сечоводи, сечовий міхур)600 грн
УЗД органів калитки( мошонки)450 грн
Сонографічне дослідження надниркових залоз450 грн
УЗД органів черевної порожнини500 грн
УЗД органів черевної порожнини + нирки750 грн
УЗД органів малого тазу600 грн
УЗД трансабдомінальне органів малого тазу у чоловіків (передміхурова залоза, сім’яні пухирці, простатичний відділ уретри, сечовий міхур), без нирок600 грн
УЗД трансабдомінальне органів малого тазу у чоловіків (передміхурова залоза, сім’яні пухирці, простатичний відділ уретри, сечовий міхур), включаючи нирки700 грн
УЗД трансректальне органів малого тазу у чоловіків (передміхурова залоза, сім’яні пухирці, простатичний відділ уретри, сечовий міхур)700 грн
Сонографічне дослідження кількості вільної рідини в плевральній порожнині350 грн
УЗД нирок350 грн
УЗД органів сечовидільної системи (нирок, наднирників, сечоводів, сечового міхура)800 грн
УЗД передміхурової залози та сім`яних пухерців650 грн
УЗД судин верхніх кінцівок500 грн