Отзывы о диагностическом центре Аврора ВРТ немецко-украинский медицинский центр
- Парковка,
- Детская комната,
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Клініка сподобалася, лише залишилися позитивні відгуки про цю клініку. Дуже сильно сподобалося що у клініці є дитячий куточок, дітки можуть спокійно собі гратися - це доволі зручно для батьків. Тепер якщо буде така потреба, будемо звертатися за додатковими послугами саме у цю клініку.
В клініку зверталися вже не перший раз. Раніше зверталися до дитячого невролога. Дитячий невролог дуже крутий! Ніхто з лікарів по всьому місті не міг допомогти. Лікар назначила лікування і завдяки лікарю, наша дитина заговорила. В клініці також дуже хороший УЗД спеціаліст, все дуже професійно. В клініці дуже гарні спеціалісти
Нам все сподобалося, послугами клініки користувалися не перший раз, зауважень до персоналу не було
Дуже добре все пройшло. Клініка дуже сподобалася.Дякую.
Все гаразд було, сама клініка дуже класна. Дуже уважний лікар який проводив нам діагностику. Видно що людина має великий досвід у своїй роботі. На рецепції працюють дуже хороші, уважні дівчата, всі молодці. Сподобалося що у клініці є поруччя для літніх людей. Все дуже класно пройшло.
На діагностику записуюсь тільки в цю клініку, дуже гарні спеціалісти
Дівчата на рецепції чудово ставляться до пацієнтів, все добре було, дуже комфортно.
Мені сподобався прийом і діагностика, також задоволена комфортом у клініці. Дякую.
Добра клініка, ввічливі працівники, кваліфіковані лікарі у клініці. Затишно, приємно і гарно.
Гарне ставлення до пацієнтів, зауважень не було
Все нормально, все як повинно бути пройшло. Нічого негативного не було.
Прийняли за часом, гарне ставлення. Усім задоволена.
Сама лучшая клиника из тех где я была. Клиника чистая, персонал приветливый и отзывчивый, тепло, уютно, чисто. На диагностике все было прекрасно, УЗИ специалист сказала то, что другие врачи не заметили. Приемом остались довольны и еще раз приедем
Сервіс у клініці дуже добрий. Ввічливий персонал. Зустріли та прийняли нас дуже добре.
Хорошо сделали диагностику, доктор УЗИ специалист дала рекомендации, все было хорошо
Все пройшо чудово. Сподобалась клініка, шикарна просто клініка. В центрі міста я б ще могла уявити собі таку клініку, а от в спальному районі міста ні. Тому приємно здивована чесно, чудова клініка.
Комфортне перебування,персонал уважний, все зручно та швидко. Дякую.
Вже не вперше була в клініці, ще й чоловіка сюди привела. Усім задоволена.
В клініці приймали мене дуже тепло, набагато краще чим в державних клініках. Сам лікар (УЗД спеціаліст) поставився до мене гарно, мені було комфортно з ним, відповів на всі питання, я задоволена повністю
Було погане розшифрування дослідження Доплерографія судин шиї, довелося звертатись в інший заклад, щоб зробити Доплерографія судин шиї й отримати повну розшифровку, замало було для мого лікаря те що приставила мені клініка Аврора.
Робила УЗД, мені відповіли на запитання, було комфортно та за часом.
Все сподобалось - прийняли за часом, швидко, якісно, усе було гаразд.
Залишилась задоволенню візитом до клініки - мене гарно прийняли та кваліфіковано зробили діагностику.
Гарна клініка, звертаюсь в клініку не перший раз, лікарі уважні
Чудово зробили енцефалограму, фахівець який проводив діагностику нам дуже сподобався. Рекомендую