Другие хірургічні клиники в Львові
Перша приватна спеціалізована дитяча поліклініка ВЕСЕЛКА® відкрилась 22 лютого 2015 року у Львові. З цього дня розпочалась історія розвитку мережі медичних центрів під веселковим крилом пташки Зорени – оберегом усіх ВЕСЕЛОК. Батьки довіряють нам найцінніше – здоров’я дітей. Ми цінуємо цю довіру. Щодня допомагаємо дітям бути здоровими. Виконуємо свої обов’язки якісно й швидко. У кожному конкретному випадку обираємо найменш травматичні та найбільш ефективні методи лікування. У роботі ми керуємось принципами виключно доказової медицини. Пропагуємо профілактичні заходи та здоровий спосіб життя. Ми беремо на себе соціальну відповідальність, надаючи знижки на медичні послуги незахищеним верствам населення: дітям з особливими потребами, дітям-сиротам, дітям учасників АТО та багатодітним сім’ям. ще
Дельта Мед - це українсько-ізраїльський багатопрофільний медичний центр. Діагностика та лікування у клініці проводиться з урахуванням європейських та ізраїльських стандартів. Дельта Мед об'єднав команду провідних спеціалістів з багатим клінічним досвідом та науковим добутком. Основними напрямками роботи є консультативний, діагностичний, денний стаціонар, хірургія одного дня. ще
Мережа медичних центрів ВЕСЕЛКА® працює з 2015 року. Ми переконані, що здоров’я країни починається зі здоров’я сім’ї. Наша місія – щаслива та здорова сім’я, де дбають про здоров’я з перших кроків та вважають лікаря своїм товаришем. ще
Symbiotyka — це симбіоз турботи, досвіду та передових технологій у кардіології, судинній хірургії, ортопедії та стоматології. З 2011 року ми забезпечуємо комплексний підхід до здоров'я пацієнтів, гарантуючи якісні результати лікування та комфорт. ще
Сучасна стоматологія PRYTULA DENTAL STUDIO запрошує до себе всіх пацієнтів зі стоматологічними проблемами, у закладі нададуть вищої якості послуги лікування зубів з відчуттям комфорту та піклування. Тут спеціалізуються як на лікувальній, так і естетичній стоматології ще
«VAV Dental» — це клініка, яка пропонує широкий спектр стоматологічних послуг із відновлення краси та здоров’я вашої посмішки. У центрі використовують новітнє обладнання та надійні матеріали. Адже, саме вони забезпечать якісний і результативний перебіг вашого лікування ще
Клініка Ференц надає якісну стоматологічну допомогу для дорослих і дітей. У медичному закладі вам можуть надати допомогу за такими напрямками, як: терапевтична стоматологія; ендодонтія; ортопедична стоматологія; хірургічна стоматологія; імплантологія тощо ще
Приватна консультація хірурга пропонує професійне консультування захворювань, які потребують хірургічного втручання (запальні захворювання внутрішніх органів, травми, некроз та ін.). У центрі надають допомогу досвідчені спеціалісти, які застосовують в роботі сучасні методи лікування та уважно ставляться до кожного пацієнта ще