Сторінка 27: Операції на нирці в Києві

Послуги уролога

Другие урологічні клиники в Києві

Акушерство, Андрологія, Гінекологія, УЗ-діагностика, Урологія
    • Wi-Fi зона,

"Сан Медікел клінік" - це новий медичний центр, орієнтований на збереження і підтримання чоловічого і жіночого здоров'я з найкращим співвідношенням ціна послуги і її якість. За допомогою сучасної медичної апаратури, якою оснащений центр, будь-який пацієнт може абсолютно просто пройти необхідну діагностику та отримати первинну консультацію за найнижчими цінами і за один день. ще

• Пн-Пт: 9:00-20:00

• Сб: 9:00-13:00

вул. Андрія Малишка, 31. На карті

Дніпровський , м.Дарниця, м.Чернігівська

Медичний центр
    Неврологія, Ортопедія, Офтальмологія, Проктологія, Пульмонологія, Реабілітологія, Терапія, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Ендокринологія ще
    • Wi-Fi зона,

Багатопрофільна клініка «замкнутого циклу» і доказової медицини надає послуги висококваліфікованих фахівців, лабораторне та інструментальне обстеження; лікування хронічних захворювань. Базується на принципах консиліуму і партнерства із пацієнтом. Забезпечує мінімізацію необхідності постійного прийому медикаментів за рахунок застосування інноваційних біотехнологічних методів лікування. Приймають пацієнтів з 18 років ще

• Пн-Пт: 8:00-17:00
    • Сб: 8:30-15:00
    • Вс: выходной

вул. Курнатовського, 20/1. На карті

Дніпровський , м.Чернігівська

Лікувальний діагностичний центр
    Гастроентерологія, Гінекологія, Косметологія, Проктологія, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія, Хірургія ще
    • Паркінг,
    • Дитяча кімната,
    • Пн-Пт: 8:00-20:00
    • Сб: 8:00-13:00

вул. Бджілки, 4. На карті

Дарницький , м.Позняки

Клініка
    Алергологія, Анестезіологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Денний стаціонар, Кардіологія, Неврологія, Оториноларингологія, Пластична хірургія, Проктологія, Пульмонологія, Терапія, Травматологія, Урологія, Фізіотерапія, Флебологія, Хірургія, Ендокринологія ще

Фахівці стаціонарного і хірургічного відділення клініки «Медіком» надають допомогу за 2 ключовими напрямками: терапія і хірургія в умовах стаціонару. У клініці пацієнти пройдуть швидку діагностику і отримають необхідне кваліфіковане лікування. З 2017 року тут також працює відділення пластичної хірургії, де проводять консультації провідні українські пластичні хірурги. Досвід і володіння новітніми технологіями дозволяє їм індивідуально підходити до побажань пацієнтів і коригувати недоліки зовнішності, щоб поліпшити якість їх життя. ще

• Пн-Нд: 8:00-21:00

вул. Оболонська Набережна, 9. На карті

Оболонський , м.Мінська

• Операція з видалення кісти нирки
      • Чрезкожная пункция кисты почки под контролем УЗИ диагностическая
    • Пн-Нд: 8:00-21:00

улица Баггоутовская, 1. На карті

Шевченківський, Лук'янівка , м.Дорогожичі

Медичний центр
    Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматовенерологія, Дерматологія, Денний стаціонар, Кардіологія, Мамологія, Масаж, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Пластична хірургія, Проктологія, Сімейна медицина, Терапія, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Фізіотерапія, Флебологія, Функціональна діагностика, Хірургія, Ендокринологія ще
    • Wi-Fi зона,

У "Медичному центрі Агапіт" на м. Чернігівська пацієнтам надається широкий спектр медичних послуг — консультаційних, діагностичних та терапевтичних. Усі лікарі медичного центру — висококваліфіковані спеціалісти, які регулярно підвищують свій професіоналізм за допомогою навчання. ще

• Пн-Сб: 8:00-20:00
    • Вс: 9:00-15:00

вул. Юрія Поправки, 14 а. На карті

Дніпровський , м.Чернігівська

Медичний центр
    Акушерство, Венерологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматологія, Косметологія, Мамологія, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Проктологія, Психотерапія, Репродуктологія, Терапія, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Хірургія, Ендокринологія ще
    • Пн-Нд: 8:00-20:00

вул. Богдана Хмельницького, 16-22. На карті

Шевченківський , м.Золоті ворота

Діагностичний центр
    Гастроентерологія, Гепатологія, Дерматологія, Дієтологія, Імунологія, Інфектологія, Кардіологія, Нефрологія, Пульмонологія, Ревматологія, Терапія, Трихологія, Урологія, Ендокринологія ще
    • Пн-Нд: 10:00-19:00

ул. Урловская, 13, детская поликлиника №3, 3 этаж, кабинет в МЦ Таурус плюс. На карті

Дарницький, Позняки , м.Позняки

Медичний центр
    Акушерство, Алергологія, Андрологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматовенерологія, Дерматологія, Імунологія, Кардіологія, Косметологія, Мамологія, Неврологія, Онкологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Проктологія, Психологія, Пульмонологія, Терапія, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Фізіотерапія, Хірургія, Ендокринологія ще

Into-Sana - це передовий медцентр, який надає широкий спектр послуг з різних напрямів медицини. На Дніпровській набережній є можливість проконсультуватися з вузькими спеціалістами, як для дорослих, так і для маленьких пацієнтів. У клініці приймають тільки висококласні фахівці з багаторічним стажем роботи ще

• Пн-Пт: 7:30-21:00
    • Сб: 8:00-20:00