- Пн-Сб: 9:00-21:00
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 8:00-17:00
- Вс: 9:00-14:00
- Оплата карткою,
DentArt — це мережа стоматологічних клінік, яка має більше 20 років досвіду в створенні щасливих і сяючих усмішок. Клініки розвиваються завдяки постійному навчанню та роботі кваліфікованих фахівців, використанні сучасних технологій та інноваційного обладнання в лікуванні. Відвідування наших клінік гарантовано подарує вам позитивні враження від процесу лікування та якісний результат. ще
«Стоматологічна Династія» - сучасна клініка, в якій використовуються кращі світові технології. Клієнтам надаються усі можливі стоматологічні та діагностичні послуги. Інноваційні методики, унікальне високотехнологічне обладнання і професіоналізм персоналу допомагають вирішити навіть найскладнішу ситуацію ще
пр-т Голосіївський, 58 а. На карті
Голосіївський , м.Голосіївська, м.Деміївська
вул. Златоустівська, 16. На карті
Шевченківський , м.Політехнічний інститут, м.Вокзальна, м.Університет, м.Лук'янівська
Стоматологічний кабінет клініки «Ангелія» надає послуги з лікування захворювань зубів і ясен різних рівнів складності. Клініка є лідером по лікуванню кореневих каналів. На послуги кабінету діє 3-х річна гарантія. Лікарі співпрацюють зі стоматологами США і застосовують кращі міжнародні практики. Клініка «Ангелія» укомплектована спеціалізованим обладнанням провідних виробників і використовує тільки оригінальні американські пломби. Ми піклуємося про Вас тому згідно інструкцій під час повітряної тривоги медичні послуги не надаються і графік прийому може бути зміщений, а пацієнти перенесені на інший вільний зручний час. Ви зможете зачекати у Клініці у безпечному місці поновлення роботи після відбою тривоги. Для нас важлива Ваша безпека і здоров’я! ще
Клініка «Mom's» надає послуги профілактики, лікування захворювань зубів та ротової Найдобріша дитяча стоматологія «Mom's» зібрала у своїх стінах досвідчену та відповідальну команду лікарів, які люблять свою роботу і добре знаються на всіх аспектах дитячого здоров'я, які займаються профілактикою та лікуванням дитячих зубів будь-якої складності, враховуючи фізичні, психо-емоційні та індивідуальні особливості дитини ще
Стоматологія Alex Dental складається з команди професіоналів, які працюють за напрямками: загальна та дитяча стоматологія, ортодонтія, видалення зубів, імплантація, протезування. Клініка надає все необхідне для стоматологічного лікування: комфортні умови, якісне уважне обслуговування, роботу на сучасному обладнанні, а також лікування за доступними цінами ще
«Стомател» надає професійну медичну допомогу в стоматології. Завдяки інноваційним технологіям та кваліфікованим фахівцям пацієнти можуть отримати високоякісне лікування ротової порожнини ще
Сучасна стоматологічна клініка для всіеіі родини. Найновіше обладнання найсучасніши методи лікування та діагностики зубощелепних аномалій. ще
МЦ «Поліклініка сім’я» - багатопрофільний поліклінічний заклад сімейного типу. ще
м. Київ, вул. Харківське шосе, 56, оф.2б. На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Вирлиця, м.Позняки
Стоматологічна клініка «32 перлини» - перша в Україні клініка нейром’язової стоматології. Уважна команда професіоналів та унікальні технології комплексного лікування щелепових суглобів та зубів в самому центрі Києва. ще