Вакцинація проти краснухи в Києві

за рейтингом south
за ціною south
за кількістю відгуків south
пн-сб: 9:00-18:00; вс: выходной

вул. Маричанська, 9( Андрія Бубнова )

Голосіївський, м.Васильківська, м.Голосіївська

• Оплата карткою

«Гармонія здоров'я» – це мережа медичних центрів у м. Київ. Наші медичні центри представлені як на лівому, так і на правому березі Дніпра. Вже 15 років ми вдосконалюємо стандарти якості медичних послуг, формуючи команду фахівців, яким довіряють тисячі пацієнтів. Власна лабораторія, сучасне обладнання та окремий операційний блок – все це дозволяє надавати вам повний спектр медичних послуг для всієї родини якісно, швидко та централізовано.

пн-сб: 8:30-20:30; вс: 9:00-18:00

вул. В'ячеслава Чорновола, 12

Шевченківський, м.Лук'янівська

Медичний Центр «Добробут» для всієї родини на Берестейській надає повний спектр медичних послуг для дорослих і дітей. У нас ви зможете отримати професійну допомогу висококваліфікованих лікарів, а також пройти точну і швидку лабораторну та інструментальну діагностику на обладнанні експертного класу. Фахівці центру допоможуть пройти вакцинацію відповідно до календаря щеплень МОЗ, а також розробити індивідуальний графік щеплень.

[{"1":{"from":"800","to":"1900","pre_entry":"0"},"2":{"from":"800","to":"1900","pre_entry":"0"},"3":{"from":"800","to":"1900","pre_entry":"0"},"4":{"from":"800","to":"1900","pre_entry":"0"},"5":{"from":"800","to":"1900","pre_entry":"0"},"6":{"from":"800","to":"1900","pre_entry":"0"}}]

вул. Сікорського, 1 (Житловий комплекс «Зелений острів 1»)

Шевченківський, м.Берестейська

• Wi-Fi зона

CMC med - медичний центр, що надає медичні послуги високої якості дорослим та дітям. Має в своєму розпорядженні прогресивну лабораторію, сучасне радіологічне обладнання, можливість проводити генетичні дослідження з проектування довголіття і попередження будь-яких захворювань.

пн-пт: 8:00-19:00; сб: 9:00-17:00; вс: выходной

вул. Солом'янська, 11а (Клініка знаходиться біля м. Вокзальна (5 хв їзди ) та м. Олімпійська 12 хв. їзди)

Солом'янський, м.Вокзальна, м.Олімпійська

Вузькопрофільна клініка експертного рівня, клінічна база профільних університетських кафедр, надає послуги висококваліфікованих фахівців в клініці внутрішніх хвороб, ультразвукової діагностики, спортивній медицині, функціональної діагностики, гінекологічному консультуванні, веденні вагітності, дитячої гінекології та інші послуги

[{"1":{"from":"900","to":"1800","pre_entry":"0"},"2":{"from":"900","to":"1800","pre_entry":"0"},"3":{"from":"900","to":"1800","pre_entry":"0"},"4":{"from":"900","to":"1800","pre_entry":"0"},"5":{"from":"900","to":"1800","pre_entry":"0"}},{"6":{"from":"900","to":"1600","pre_entry":"0"}}]

вул. Павла Полуботка 52

Деснянський, м.Чернігівська

• Wi-Fi зона

Ensuria Medical — це сучасна приватна клініка, створена з особливою увагою до потреб пацієнтів. Ми поєднали експертну медицину, передове обладнання та атмосферу затишку, щоб кожна хвилина вашого візиту була наповнена турботою та спокоєм.

пн-вс: 7:00-20:00

Левка Лук’яненка 21, корп.14

Оболонський, м.Героїв Дніпра, м.Мінська, м.Оболонь

• Wi-Fi зона

Медичний центр «Лікар і я» - це клініка сімейної медицини. Співпрацює з НСЗУ (первинна-вторинна ланка медичної допомоги), можливо заключити декларації, на базі відділення знаходиться власна, сучасна лабораторія. У медичному центрі надаються консультації вузькопрофільних спеціалістів: лікарі загальної практики-сімейної медицини, терапії, наркології, гінекології, ендокринології, фізіотерапії, кардіології, народної і нетрадиційної медицини, функціональної діагностики, неврології, клінічної лабораторної діагностики, проктології, отоларингології, дерматовенерології, дерматології, офтальмології, алергології, урології, гастроентерології, ревматології.

пн-пт: 8:00-20:00; сб-вс: 9:00-18:00

вул. Гната Хоткевича 8

Дніпровський, м.Дарниця, м.Лісова, м.Чернігівська

• Wi-Fi зона

Сімейна клініка для дітей "Наш Doctor" - ми працюємо з 2004 року, об’єднали професійних лікарів, сучасне обладнання та турботливу атмосферу для того, щоб з самого першого дня життя наші пацієнти відчували захист. В клініці працюють дитячі лікарі, практично усіх спеціальностей. Консультації проводимо в клініці та on-line, є виклик лікаря додому.

пн-пт: 8:30-20:00; сб: 9:00-18:00; вс: 9:00-15:00

вул. Срібнокільська, 1

Дарницький, м.Осокорки, м.Позняки

• Паркінг

Медичний центр Дитина — багатопрофільний лікувально-діагностичний заклад, фахівці якого готові надати кваліфіковану допомогу дітям до 18-ти років. Центр працює щоденно. Завдяки злагодженій роботі персоналу, знанням і вмінням знайти індивідуальний підхід до кожного малюка, дитина не відчуває дискомфорт і страх. Стаж співробітників досягає 18-ти років. Вони регулярно проходять стажування за кордоном, а за основу надання допомоги взяті принципи західних центрів.

[{"1":{"from":"900","to":"1900","pre_entry":"0"},"2":{"from":"900","to":"1900","pre_entry":"0"},"3":{"from":"900","to":"1900","pre_entry":"0"},"4":{"from":"900","to":"1900","pre_entry":"0"},"5":{"from":"900","to":"1900","pre_entry":"0"},"6":{"from":"900","to":"1900","pre_entry":"0"},"7":{"from":"900","to":"1900","pre_entry":"0"}}]

вул. Урлівська 23-Г

Дарницький, м.Позняки

• Wi-Fi зона

“Родинний лікар. Докос Медікал” – це сучасний медичний центр на Оболоні, де про ваше здоров’я піклуються кваліфіковані лікарі. Ми працюємо для того, щоб кожен пацієнт почувався впевнено, знав, що його вислухають, зрозуміють і допоможуть.

пн-пт: 8:00-20:00; сб: выходной; вс: выходной

пр-т. Володимира Івасюка( Героїв Сталінграда) 20а