- Аптека в клініці,
- Сб: 8:00-12:00
- Пн-Пт: 8:00-22:00
- Сб: вихідний
- Нд: вихідний
Наша стоматологічна клініка — дорога до здорових усмішок. Ми віримо в магію усмішки, і прагнемо зробити її неперевершеною для всіх. Ви можете розраховувати на високу якість лікування, індивідуальний підхід та прозорі ціни. Кожен лікар — це досвідчений фахівець, готовий зробити все можливе, щоб ваша посмішка дарувала лише впевненість у собі. ще
Установа надає найширший спектр амбулаторно-поліклінічних послуг, серед яких консультації вузькопрофільних фахівців, всебічна діагностика, контрактний супровід сімейним лікарем протягом року і довше, ведення вагітності, спостереження у педіатра, напрямок на вторинне обстеження та оперативне лікування ще
Дарницький бульвар, 5. На карті
Дніпровський , м.Дарниця, м.Чернігівська
МЦ «Поліклініка сім’я» - багатопрофільний поліклінічний заклад сімейного типу. ще
м. Київ, вул. Харківське шосе, 56, оф.2б. На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Вирлиця, м.Позняки
МедЛайф Стаціонар на Оболоні – перший медичний центр для всієї родини, орієнтований на комплексне вирішення питань, пов'язаних із діагностикою, профілактикою та лікуванням усього спектра захворювань. У клініці створено чудові умови, тут можна отримати консультацію лікарів 20 спеціальностей, здати лабораторні аналізи, зробити УЗД, доплер, ЕКГ, колоноскопію тощо. MedLife піклується про ваше здоров'я! ще
вул. Героїв Дніпра - 3А. На карті
Оболонський , м.Мінська, м.Героїв Дніпра
«Медікал Град» - сучасний широкопрофільний медичний центр, головною цінністю якого є здоров'я пацієнта. Висококваліфіковані фахівці надають своєчасну допомогу в наступних напрямках: сімейна медицина, урологія, гастроентерологія, неврологія, гінекологія, кардіологія, мануальна терапія і ін. ще
вул. Пимоненка, 10а. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська, м.Майдан Незалежності
CitiDoctor - хірургічний центр повного циклу. У ньому представлені такі напрямки, як: ортопедія, травматологія, неврологія, нейрохірургія, пластична хірургія, загальна хірургія, реабілітація, дерматологія, трихологія, ендокринологія, гастроентерологія, кардіологія, онкологія, анестезіологія та ін. Діє відділення інструментальної та лабораторної діагностики ще
«Ангелія» - це сучасна терапевтична клініка зі стаціонаром в якій кожен фахівець веде здоровий спосіб життя і вважає метою своєї роботи допомагати своїм пацієнтам бути здоровими. Прямо в клініці проводиться якісна діагностика і проводяться всі необхідні аналізи. Ми піклуємося про Вас тому згідно інструкцій під час повітряної тривоги медичні послуги не надаються і графік прийому може бути зміщений, а пацієнти перенесені на інший вільний зручний час. Ви зможете зачекати у Клініці у безпечному місці поновлення роботи після відбою тривоги. Для нас важлива Ваша безпека і здоров’я! ще
Клініка знаходится в Голосіївському районі Киева, приміщення розташоване на 1-поверсі ЦПСМД №1 Голосіївського району, де має відокремлений вхід. Клініка існує з 2015 року. В лікарні є декілька направлень нашої діяльності а саме: Хірургія ,УЗД, косметологія,терапія, ударно-хвильова терапія ще
вул. Героїв Маріуполя 6. На карті
Голосіївський , м.Іподром
Багатопрофільний медичний центр, який надає якісні та доступні медичні послуги первинного та вторинного рівня. Клініка обладнана сучасним японським обладнанням, що дозволяє якісно та швидко проводити складні діагностичні та оперативні втручання ще
вул. Микільсько-Слобідська, буд 8, офіс 2403. На карті
Дніпровський , м.Лівобережна