вул. Остафія Дашкевича, 20А (раніше Курнатовського)
Дніпровський, м.Чернігівська
Цінність нашого життя — у самому житті, яке неможливе без здоров’я!» Медичний центр «ДІВЕРО» – медичний заклад, який пропонує широкий спектр медичних послуг для дітей та дорослих, шляхом узагальнення практичного досвіду, що поєднує у собі традиційні медичні протоколи та сучасні прогресивні технології, готовий запропонувати своїм пацієнтам новий, цілісний, комплексний підхід, орієнтований на виявлення та усунення тих причин, які заважають пацієнтам вести повноцінне активне життя. У центрі нашої турботи пацієнт, його родина, здоров’я та довголіття. Наша місія не лише полегшити симптоми поточних захворювань, але й попередити хворобу, досягти оптимального стану здоров’я, який покращить якість життя пацієнта та членів його сім’ї.
просп. Берестейський, 67 (на перехресті вул. Олеся Бердника)
Святошинський, м.Нивки
MEDICAL PLAZA - багатопрофільний медичний і діагностичний центр зі штатом 200 співробітників, серед яких лікарі більше 40 спеціальностей, 3 доктора медичних наук, 15 кандидатів медичних наук, 42 лікаря вищої категорії
пр. Володимира Івасюка, 4 корпус 5
Оболонський, м.Мінська
Медичний центр «Меділенд» надає всі види консультативної, діагностичної та лікувальної допомоги, забезпечуючи високу якість і оперативність. Клініка Mediland входить в число кращих медцентрів столиці по використанню лазерних технологій у всіх напрямках медицини: урологія, гінекологія, хірургія, оторінолонгологія тощо. Лікарі клініки застосовують унікальні методики, розроблені на базі медцентру.
вул. Маршала Рибалка, 11-Б
Шевченківський, м.Лук'янівська
Поліклініка Медбуд надає консультації 20 вузькопрофільних фахівців. У поліклініці можна пройти медичну комісію, профілактичні огляди та отримати необхідні довідки. Філософія поліклініки - професійна етика, повага до клієнтів і забезпечення інформованості у лікуванні
пр-т Лобановського, 17, 1 поверх(Червонозоряний)
Солом'янський, м.Золоті ворота, м.Лук'янівська, м.Хрещатик
Медичний Центр «Добробут» для всієї родини на Берестейській надає повний спектр медичних послуг для дорослих і дітей. У нас ви зможете отримати професійну допомогу висококваліфікованих лікарів, а також пройти точну і швидку лабораторну та інструментальну діагностику на обладнанні експертного класу. Фахівці центру допоможуть пройти вакцинацію відповідно до календаря щеплень МОЗ, а також розробити індивідуальний графік щеплень.
вул. Сікорського, 1 (Житловий комплекс «Зелений острів 1»)
Шевченківський, м.Берестейська
Багатопрофільна клініка для всієї родини, надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей за такими напрямками: терапія, фізіотерапія, апаратна та ін'єкційна косметологія, педіатрія, традиційна і нетрадиційна медицина, неврологія, вертебрологія та ін.
вул. Драгоманова, 31 б
Дарницький, м.Позняки, м.Харківська