Анатолій Леонідович впродовж багатьох років займається діагностикою, лікуванням, профілактикою хвороб шкіри, волосся, нігтів. Володіє методикою дерматоскопії для діагностики онкозахворювань шкіри, проводить видалення утворень ( родимки, папіломи і т. д. ) на шкірі методом радіохвильової хірургії. Підходить до питань лікування комплексно, на підставі сучасних рекомендацій.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 1163 відгуки
Лейла 11 Липень 2025
Гарно пройшла консультація у даного лікаря, лікар дійсно допоміг. Наразі лікуюся, лікар детально усе пояснив, усі моменти, насправді гарний лікар. Мені дуже все сподобалося, дякую.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Аделіна 11 Липень 2025
На прийомі лікар був дуже відкритий, відповів на всі мої питання, які мене турбували. Лікар назначив лікування і аналізи, все було дуже добре, я задоволена візитом
Генадій 05 Липень 2025
Прийом пройшов чудово. На прийом до лікаря ходив мій батько, прийом сподобався. Лікар уважний, все дуже добре пояснив по захворюванню. Кваліфікований лікар, ми задоволені прийомом
Юлія 02 Липень 2025
Прийом сподобався, дуже кваліфікований лікар, все доступно розʼяснив і пояснив, призначив лікування
Вероніка 26 Червень 2025
Лікар сподобався, доволі спокійний, чудово все пояснив. Сподіваюсь що лікування допоможе, вже бачу позитивні результати
Андрій 21 Червень 2025
Я дуже задоволений професіоналізмом лікаря, прийом сподобався
Руслан 20 Червень 2025
Я був лише на першій консультації, але в цілому мені все сподобалось, лікар дуже гарно та аргументовано все пояснює, все дуже зрозуміло, видно, що спеціаліст гарний.